Erzurum Haber Girişi : 31 Ekim 2012 16:15

Erzurum'da bayram rekoru

Erzurum'da bayram rekoru
Bayram tatili süresince Erzurum Şehirlerarası Otobüs Terminali’ne giriş-çıkış yapan yaklaşık 450 otobüs 150 bin kişiyi taşıdı.
Erzurum Ajans-Bayram tatili süresince Erzurum Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde yolcu rekoru kırıldı. Tatil boyunca 150 bin kişinin giriş-çıkış yaptığı terminal son yılların en yoğun günlerini geçirdi. Yolcuların mağdur olmaması için ek seferler düzenleyen firmalar 150 bin yolcuyu yaklaşık 450 otobüsle taşıdı.

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ YOLCU SAYISINI İKİYE KATLADI


Kurban Bayramı tatilinde en çok üniversite öğrencilerinin seyahat ettiği bildirildi. Firmalar ise öğrencilerin en çok seyahat ettiği, Karadeniz, Akdeniz ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi’ne ek seferleri artırdı. Binlerce üniversite öğrencisinin tatil için karayolunu tercih ettiğini belirten yetkililer, “Tatil süresinin uzamasıyla birlikte vatandaşlar da bayramda il dışına çıkmayı tercih etti. Buda yolcu kapasitesinin artmasına neden oldu. Öğrencilerle birlikte yaklaşık 150 bin kişi Erzurum’a giriş- çıkış yaptı ”dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.