Erzurum Haber Girişi : 20 Aralık 2011 09:35

Erzurum`da belediye ekiplerinden buz temizliği

Erzurum`da belediye ekiplerinden buz temizliği
Erzurum’da kaldırımda yürüyen vatandaşların kayıp düşmemeleri için buz temizliği yapan belediye işçisi, kendi kayıp düşünce aniden yere çakıldı.
Erzurum Ajans-Erzurum’da kaldırımda yürüyen vatandaşların kayıp düşmemeleri için buz temizliği yapan belediye işçisi, kendi kayıp düşünce aniden yere çakıldı.

Belediye işçisinin düşmesi ortaya ilginç görüntü çıkarırken ekip arkadaşları gülmekten kendilerini alamadı.
Kar yağışı ve soğuk hava nedeniyle buzlanan kaldırımlar Erzurum Büyükşehir Belediyesi ekiplerince kazma, kürek temizlenmeye başlandı. Vatandaşların kayıp düşmemesi için işe koyulan belediye ekipleri kaldırımları kar ve buzdan arındırıyor.
Cumhuriyet Caddesi üzeri Yakutiye Medresesi önünde kaldırımlardaki buzları temizleyen bir işçinin temizlik yaptığı esnada kayıp düşmesi ise ilginç görüntü oluşturdu. Bir anda kayıp düşen ve yere çakılan işçi hemen kendini toparlayıp ayağı kalkarken ekip arkadaşları gülmekten kendilerini alamadı.
G
ün boyu değişik semtlerde vatandaşların kaldırımda yürürken düşmemeleri için kar ve buz temizliği yaptıklarını ifade eden belediye ekipleri, “Bizim görevimiz de bu. Cadde ve sokaklar soğuktan buz tutuyor. İnsanlar zor yürüyor. Bunun için kar ve buzları temizliyoruz” dediler. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.