Erzurum Haber Girişi : 12 Mart 2014 21:23

Erzurum'da Berkin Elvan eylemi

Erzurum'da Berkin Elvan eylemi
Erzurum'da bir grup Berkin Elvan için oturma eylemi yaptı.
Erzurumajans-Erzurum'da bir grup Berkin Elvan için oturma eylemi yaptı.

Gezi Parkı eylemlerinde yaralanan ve dün ölen Berkin Elvan için bir grup Erzurum Havuzbaşı'nda toplandı. Kalabalık, üzerinde Berkin Elvan'ın fotoğrafı bulunan, 'Uyan Berkin okula geç kalacaksın' yazılı pankartla basın açıklaması yaptıktan sonra sloganlar atarak oturma eylemi yaptı.

Toplanan grup adına basın açıklaması yapan Kürşad Genç, "Berkin Elvan bir çocuktu. Berkin Elvan bir insandı. Üzücü olan, bunu savunmalarının yanında hala insanlığı öldürmekle övünüyor olmalarıdır. Ateş düştüğü yeri yakar. Berkin Elvan gönlümüzün en derininde her zaman yaşayacaktır" şeklinde konuştu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • VATANSEVER 01 Ocak 1970 02:00

    Erdem Erdem DIŞINDAKİ TÜM HEMŞEHRİLERİME SONUNA KADAR DESTEK VERİYORUM.BU VATANA BİR TAŞ ATANLA DAĞDA ASKERE KURŞUN SIKAN,HATTA TAŞ ATANLA AYNI FİKRİ TAŞIYAN KİŞİ BENİM GÖZÜMDE AYNIDIR.ERDEM KİM TARAFINDAN BEYNİNİZ YIKANIYORSA UYANIN ÖZÜNÜZE DÖNÜN DADAŞLIĞINIZ BİLİN.DİĞER ARKADAŞLARA BU VATANA SAHİP ÇIKTIKLARI İÇİN SONSUZ TEŞEKKÜR EDİYORUM.

  • HACI AHMET SOYSAL 01 Ocak 1970 02:00

    Erdem Erdem`Senin dünyanın her yerinde benden çok daha iyi yerine getirdiğin vatanseverliğin,Devlete kurşun sıkanlara,,kamu malını hunharca kırıp dökenlere, yüzüne atkı takım sapanla taş atanlara , masum esnafa zarar verenlere,polise Molotof atanlara, ortalığı adice yakıp kıyanlara destek vermekmi?bu mu senin vatanseverliğin buysa yazıklar olsun.Bu vatanda aldığınız her nefes ziyandır.yazıktır.Bu vatanın kıymetini hakkari yüksekovada tertibini kahbe bi kurşunla yanında can verirken gören bizim gibiler bilir.Bu vatana hazırdan konmuş, ünversite öğrenciliğinin arkasına sığınarak tv başında kahramanlık yapanlar değil.Bu konudaki son lafımdır.Geri kalan boş lakırdı ,lüzumsuz teferruattır.

  • Erdem Erdem 01 Ocak 1970 02:00

    Hacı Ahmet Soysal, öncelikle ben asırlardır bu şehirde yaşayan hemde merkezinde yaşayan bu şehirin yerlisi biriyim. Artık insanları ötekileştirmeyi bırakın ve gerçeklerle yüzleşin. Ama bunun için önce kamu hukukunu, adaleti, toplum vicdanı, hak ve nesafeti bilmeniz gerekiyor. Vatanseverliği dünyanın her yerinde emin ol senden daha çok yerine getirmişimdir. Hepimizin o çok savunduğumuz polisler maalesef insanların gözüne gözüne kapsülleri sıkıyor, çünkü talimatı öyle alıyorlar, çünkü yokedin, süpürün diye talimat alıyorlar hukuka ve insanlığa aykırı bir şekilde. Siz ve sizin zihniyetinizde olan bu kişiler Türkiyede hukuku, adaleti yok ettiler. Adaletin olmadığı yerde de kaos olur. Aslında bu söylediklerimin sizin için çok fazla geldiğini de biliyorum, ama biraz düşünün, ben de müslüman bir türk evladı olarak bir dadaş olarak haksızlık karşısında susan dilsiz şeytan olmamaya çalışıyorum. Bu kim olursa olsun! Hiçkimse ne bir kimsenin malına ne de bir kimsenin canını almaya muktedir değildir. Gün sen ben günü değildir. Ama maalesef 15 yaşındaki bir çocuğun cenazesine küfredecek kadar bazıları insanlığını ve vicdanı kaybetmiş durumdalar.

  • HACI AHMET SOYSAL 01 Ocak 1970 02:00

    Erdem Erdem`e;Burada yorum yazan kişiler Sizler gibi bu ülkeyi bölmeye çalışanlrın paslı maşası olmayıp, vatanını milletini canı pahasına seven gerçek Türk vatandaşlarıdır.Erzurumlu DADAŞ`lardır.Nasıl bir köhne ve cahil zihniyet olsun ki ;Gereksiz iki ağacı bahane edip ülkenin polisine küfredenleri,camı çerçeveyi indirenleri kamu mallarına ve araçlarına zarar verenleri haklı görüp aşağılık terör örgütüyle aynı tavır içinde olsun.Erdem önce sen İnsanlığını,(olmayan)vatanseverliğini,sorgula sonra konuş.Bu devlete zarar verenleri camı çerçeveyi indirenleri haklı görenler ,terör örgütü mensuplarından daha aşağılıktır.

  • kürşad 01 Ocak 1970 02:00

    Bu insanları Erzurumda konuşturmaya başladınız...Canıma Erzurum Canıma...

  • Erdem Erdem 01 Ocak 1970 02:00

    Vah Erzurum Vah!!! Yorumları okuyunca dehşete düştüm, bir insan olarak, yurttaş olarak, herkesi bir kardeş, Allahın yarattığı bir can olarak gören biri olarak, bu kadar mı insanlıktan çıktınız, bu kadar mı iktidar servet şehvet ve hırs bürümüş gözlerinizi? Herkes kendi çocuğunu göz önüne getirsin, ya da sevdiğiniz bir yeğenini, 16 kiloya düşmüş olarak çırpına çırpına göz göre göre öldüğünü düşünsün. Yapmayın hanımlar, beyler, ağabeylerim, ablalarım, küçüklerim, bu kadar mı çıktık mı insanlıktan? Bu kadar gözlerimiz kör kulaklarımız sağır olmayalım. Adaleti Yaşat ki Millet Yaşasın!

  • murat 01 Ocak 1970 02:00

    iyi olmuş ne işi varmış oralarda anası babası nerdeymiş niye evlatlarına sahip çıkmamışlar sahip çıkmazsan işte öyle elinden gider onca sehitlere çıt çıkmıyor

  • HACI AHMET SOYSAL 01 Ocak 1970 02:00

    Berkin Berkin Diye Ortalığı yıkan vatan Millet Düşmanı,Asker kaçağı parazitler,Bu veledi bahane edip bankamatik bırakmayan önüne gelen yeri tekmeleyen yandaşlarınızı onaylayarakmı Bu ülkeyi Seviyorsunuz.Bu ülkenin başındaki en büyük yük, sizin gibi işe yaramaz,asalak geçinen sahte kahramanlardır.

  • M 01 Ocak 1970 02:00

    BUNLARIN HANGİSİ ELVAN HASTANEDE YATARKEN ZİYARETİNE GİTTİ GİTTİLERSE ARAP OLAYIM:):):)

  • TOMRIS 01 Ocak 1970 02:00

    elvan denen o çocuk için ortakığı inletenler 4 taNE ŞAHİDİMİZ VAR . ONLAR İÇİN NİYE ÇIT ÇIKARMIYORSNUZ . OMLARI VURANLARI NEDEN GÖRMÜYORSUNUZ