Bölge Haber Girişi : 25 Ağustos 2010 15:31

Erzurum'da bir garip dolandırıcılık!..

Erzurum'da bir garip dolandırıcılık!..
Erzurum'da kimsesiz çocuklara hayır amaçlı yardım topladıklarını ileri süren iki kişi, bir kadının para ve ziynet eşyalarını alarak dolandırdılar.

Erzurum Ajans-Erzurum'da kimsesiz çocuklara hayır amaçlı yardım topladıklarını ileri süren iki kişi, bir kadının para ve ziynet eşyalarını alarak dolandırdılar.

Edinilen bilgiye göre, Gez Mahallesi'ndeki evine gitmek için yolda yürüyen Fatime Topçuoğlu’nun yanına iki kişi geldi. Topçuoğluy’la konuşan iki kişi, bir yardım derneğinde çalıştıklarını ve kimsesiz çocuklar için hayır niyetli yardım topladıklarını söylediler. Bir süre ayak üstü sohbet ettikten sonra Topçuoğlu’nun evine gelen ve kandıran iki şüpheli bin 800 TL, 40 gram altın bilezik, yarım metre zincir, 3 yüzük ve 1 çeyrek altını alarak kayıplara karıştılar.

Bir süre sonra dolandırıldığını anlayan Topçuoğlu, durumu polise bildirdi. Polis iki şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.