Bölge Haber Girişi : 30 Nisan 2011 00:50

Erzurum'da boks heyecanı!..

Erzurum'da boks heyecanı!..
Boks Federasyonu Faaliyet Programında yer alan, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen Üst Minikler Boks İl Birinciliği Müsabakaları Cemal Gürsel Spor Salonu'nda başladı.

Erzurum Ajans-Boks Federasyonu Faaliyet Programında yer alan, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen Üst Minikler Boks İl Birinciliği Müsabakaları Cemal Gürsel Spor Salonu’nda başladı. Üst Minikler İl birinciliği maçlarına Gençlikspor Kulübü, Yolspor, DSİ Spor, Palandöken Belediyespor, Yakutiye Belediyespor, Ertaylarspor ve Tunçkılıçspor Kulübü’nden çok sayıda sporcu katıldı. Üç gün sürecek olan müsabakalar bugün 37 kilo, 38.5 kilo, 40 kilo ve 56 kilolarda boksörler ringi çıkarak kozlarını paylaştı. Bir birinden zevkli ve çekişmeli geçen maçlar sonunda tur atlayan boksörler belli oldu. İl Birincisi olacak olan boksörler, yarın ve pazar günü yapılacak olan müsabakalardan sonra belli olacak. Dereceye girecek boksörlere Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından madalya verilecek.

Boks İl Temsilcisi Kadir Hayta, zevkli ve çekişmeli geçen il birinciliği maçlarına tüm spor severleri davet etti. Hayta Boks İl Temsilciliği olarak Boks Federasyonu Başkanı Eyüp Gözgeç ile Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar ile İl Müdür Vekili Memduh Ceyhan’ın yanı sıra ilçe müdürlerinin destekleriyle adeta bir devrim başlattıklarının altını çizerek, “Ata sporlarımızdan biri olan boks artık kabuk değiştirmiştir” dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.