Erzurum Haber Girişi : 11 Ocak 2012 10:21

Erzurum'da cami tuvaletini soydular

Erzurum'da cami tuvaletini soydular
Erzurum'da hırsızlar cami tuvaletinde bulunan paraları çalarak kayıplara karıştı.
Erzurum Ajans-Erzurum'da hırsızlar cami tuvaletinde bulunan paraları çalarak kayıplara karıştı. Polis, parmak izi ve delil toplayarak hırsızların yakalanması için çalışma başlattı.
Edinilen bilgilere göre, Yakutiye ilçesinde bulunan Mumcu Camii'nde hırsızlık olayı meydana geldi. Sabah caminin tuvaletini açan görevli, hırsızlık olayının gerçekleştiğinin farkına vardı. Bunun üzerine durum polise bildirildi. Olay yerine gelen polis ekipleri, parmak izi ve delil toplayarak hırsızların yakalanması için çalışma başlattı.

Gece saatlerinde olduğu tahmin edilen olayda; kapı kilidini kıran hırsızlar önce camiye girdiler. Camide çalınacak bir şey bulamayan hırsızlar bunun üzerine caminin tuvaletinin kilidini kırarak içeri girdiler. Burada bulunan paraları çalan hırsızlar kayıplara karıştılar. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Ali 01 Ocak 1970 02:00

    Ne kadar normal düzgün bir başlık İşte . Sitenin biri (!) komik diye bombalamış peşine yüreği yetmemiş yayınlayamamış yorumu he sen gel işe başla gibi bir aymazlıkla üstünü örtmeye çalışmış :) Gelir başlaram da gardaş ekmeğinden olma sonra o klavyeyi eline verir yollaram seni Erzincankapıya :)