Bölge Haber Girişi : 08 Şubat 2010 17:21

Erzurum'da caz eşliğinde yemek keyfi!..

Erzurum'da caz eşliğinde yemek keyfi!..
Restaurant ve bar konseptinde hizmet verecek olan TWI Night, İsmet Paşa Caddesi üzerinde açıldı. Üç katlı mekanda müşterilere caz müzik eşliğinde deniz mahsülleri ağırlıklı bir menü sunuluyor.
Erzurum Ajans- İsmetpaşa Caddesi Emniyet Müdürlüğü karşısında hizmete giren TWI Night, Erzurum’un sosyal hayatına renk kattı. 

Üç kattan oluşan TWI Night’ın restaurant ve bar konseptinde hizmet vereceğini söyleyen Genel Müdür Soner Ülkü, müşterilere restaurant bölümünde caz müzik eşliğinde deniz mahsüllerinden oluşan bir menü sunacaklarını belirtti.

Bodrum katını canlı müzik ve DJ eşliğinde disco olarak tasarladıklarını anlatan Genel Müdür Ülkü, “TWI Night, kent merkezinde eksikliği hissedilen eğlence mekanı açığını kapatacaktır. Aileleriyle birlikte TWI Night’a gelecek olan müşterilerimiz burada yeme, içme ve eğlence adına herşeyi bulabilecekler. Zengin mutfağımızla Erzurumluların damak tadına da hitap edeceğiz.  Restaurantımızdaki zengin menümüz, kaliteli hizmet anlayışımız ve uygun fiyatlarımızla Erzurum’a ve Erzurumlulara yakışan hizmeti sunacağız” diye konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.