Erzurum Haber Girişi : 13 Şubat 2013 17:32

Erzurum'da cirit gösterisi yapıldı

Erzurum'da cirit gösterisi yapıldı
Erzurum ile İran’ın Tebriz kenti arasında kardeş şehir uygulaması kapsamında Havuzbaşı kent meydanında cirit gösterisi yapıldı.
Erzurumajans-Erzurum ile İran’ın Tebriz kenti arasında kardeş şehir uygulaması kapsamında Havuzbaşı kent meydanında cirit gösterisi yapıldı. Zeminin asfalt ve buzlu olması dolayısıyla gösteri kısa sürdü.

Daha önceki yıllarda Erzurum ile Tebriz arasında kardeş şehir protokolü imzalanırken bugün İranlı heyet Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler’i ziyaret etti. Tebriz Belediye Başkanı Alirıza Novin’in de aralarında bulunduğu heyet için daha sonra Havuzbaşı kent meydanında bir cirit gösterisi organize edildi. Vatandaşların da izlediği cirit gösterisinde zeminin asfalt ve buzlu olması ciritçilere zor anlar yaşattı. Atların ayaklarının kayması üzerine cirit gösterisi sadece iki dakika sürdü.

Gösteri sonrasında Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler ve Tebriz Belediye Başkanı Alirıza Novin’e ciritçiler tarafından kulüplerinin forması hediye edildi.
Programın sonunda ısrarlar üzerine Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, ata binerek objektiflere poz verdi.

İran heyeti daha sonra alandan ayrılarak Erzurum’un tarihi ve kültürel mekanlarında incelemelerde bulundu. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • YILDIRIM 01 Ocak 1970 02:00

    ŞU AHMET KÜÇÜKLERİ GÖRDÜKÇE RUH HALİM BOZULUYOR. YA ADAM ŞEHİR HALKINA ZULMEDİYOR BİR DE REKLAM YAPIYOR. CADDELERİ HARACA BAĞLADI, MUSLUKLARDAN ...KLU SU AKITIYOR, YOLLAR ÇAKUR ÇUKUR, ŞEHRİ PİSLİK İÇİNDE YİNE DE UTANMADAN HALKIN KARŞISINA ÇIKIYOR. LANET OLSUN SENİ ORAYA GETİRENLERE...

  • duyarlı 01 Ocak 1970 02:00

    sayın başkan ata binen dadaş olur mert yiğit olur mamlekti için baş verir baş alır ama bunlar sizin için geçerli değil onun için ata değil siz bu memlektte eşşeğe bindiniz bir kusur hele bi ininde 1000 inida halk görsun.