Erzurum Haber Girişi : 30 Ekim 2012 10:15

Erzurum'da Cumhuriyet resepsiyonu

Erzurum'da Cumhuriyet resepsiyonu
Erzurum Valiliği tarafından geleneksel olarak düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Resepsiyonu büyük bir katılımla gerçekleştirildi.
Erzurum Ajans-Erzurum Valiliği tarafından geleneksel olarak düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Resepsiyonu büyük bir katılımla gerçekleştirildi.

Cumhuriyetin kuruluşunun 89’ncu yıl dönümünde Erzurum Valiliği tarafından Palandöken Kayak Merkezi’ndeki Polat Renaissance Otel’de düzenlenen geleneksel Cumhuriyet Resepsiyonu, geniş bir katılımla gerçekleştirildi. Resepsiyona Vali vekili Mehmet Gök, 9’uncu Kolordu Komutanı Korgeneral Kamil Başoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, vali yardımcıları, belediye başkanları, askeri ve emniyet personelleri, oda başkanları ve sivil toplum örgütlerinin temsilcileri katıldı.

Cumhuriyet Bayramı’nı büyük bir coşkuyla kutladıklarını belirten Vali vekili Mehmet Gök, “Bugün devletimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve bize emanet ettiği Cumhuriyetin sahiplenildiği bir gün. Cumhuriyetimizi koruyacak kollayacak bu milletin bugünde hep beraber bu günü sevgiyle, coşkuyla ve heyecanla kutlaması, hem bu millete cumhuriyeti emanet edenlere şükranını ifade etmesi hem de bu günü coşkuyla kutlaması bizim içinde büyük mutluluk. Ben de böyle bir resepsiyona ev sahipliği yapmaktan büyük gurur ve mutluluk duyuyorum. Resepsiyona geniş bir katılım oldu” dedi.
Resepsiyon, Cumhuriyet pastasının kesilmesiyle sona erdi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.