Bölge Haber Girişi : 06 Haziran 2010 00:27

Erzurum'da dünya çevre haftası etkinlikleri!..

Erzurum'da dünya çevre haftası etkinlikleri!..
Erzurumda Dünya Çevre haftası çeşitli etkinliklerle başladı. Atatürk anıtına çelenk konulmasından sonra Erzurum Valisi Sebahattin Öztürk ve diğer yetkililer Havuzbaşı'ndan Aziziye Parkı'na kadar yürüdü.

Erzurum Ajans-Erzurum’da Dünya Çevre haftası çeşitli etkinliklerle başladı. Atatürk anıtına çelenk konulmasından sonra Erzurum Valisi Sebahattin Öztürk, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, İl Emniyet Müdürü İbrahim Çelik, Çevre ve Orman İl Müdürü Muammer Toraman ve çok sayıda vatandaş Havuzbaşı’ndan Aziziye parkına kadar yürüdü.
Aziziye parkında düzenlenen törende Erzurum ilinde çevre sorunları ile mücadele kapsamında yardımlarını esirgemeyen kurum ve kuruluşlara plaket verildi.
Daha sonra Çevre ve Orman Bakanlığının 5 Haziran Dünya Çevre Günü kutlama etkinlikleri kapsamında ilköğretim öğrencileri arasında düzenlenen çevre konulu yarışması ve Çevre ve Orman il Müdürlüğü tarafından TAP’ın katkıları ile düzenlenen okullar arası ödüllü atık pil toplama kampanyasında il genelinde dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.
Ödül töreninden sonra katılımcılar çevre haftası kapsamında açılan çevre çadırını ve stantları gezdiler.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.