Erzurum Haber Girişi : 13 Eylül 2012 13:15

Erzurum'da fuhuş operasyonu

Erzurum'da fuhuş operasyonu
Erzurum Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekiplerince iki otele yönelik fuhuş operasyonu düzenlendi.
Erzurum Ajans-Erzurum Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekiplerince iki otele yönelik fuhuş operasyonu düzenlendi.

Yakutiye ilçesi Gez Mahallesi Kazım Karabekir Caddesi üzerinde faaliyet gösteren bir otele yönelik düzenlenen ilk operasyonda Y.Y isimli bayan ile Z.K. isimli erkek şahsın para karşılığı fuhuş yaptığı ve otel sorumlusu V.Y’nin bu olaya para karşılığında yer temininde bulunduğu tespit edildi. Fuhşa konu paraya el konulurken şahıslar hakkında “Fuhşa Teşvik, Aracılık Etmek ve Yer Temininde Bulunmak “ konularıyla ilgili olarak adli işlem yapıldı. Otel 3 ay süre ile mühürlenerek kapatıldı. Yakutiye Cedit Mahallesi Tahtacılar Caddesi üzerinde bulunan bir otele yönelik düzenlenen ikinci operasyonda ise S.K. isimli erkek şahıs ile S.A. isimli yabancı uyruklu bayan şahsın para karşılığı fuhuş yaptığı ve otel sorumlusu C.G.’nin bu olaya para karşılığı aracılık ve yer temininde bulunduğu tespit edildi. Fuhşa konu paraya el konularak şahıslar hakkında “Fuhşa Teşvik, Aracılık Etmek ve Yer Temininde Bulunmak “ konularıyla ilgili olarak adli işlem yapıldı. Otel üç ay süreyle kapatılırken para karşılığı fuhuş yaptığı tespit edilen yabancı uyruklu S. A. isimli bayan işlemlerinin tamamlanmasından sonra sınır dışı edildi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Adınız SoyadınızMisafir 01 Ocak 1970 02:00

    Değerli emniyet personeli sizleri kutluyorum. Bu haberleri son zamanlarda sık görmeye başladık Kumar ve ahlak masası sizleri ayrıca kutluyor, başarılarınızın devamını diliyor, fuhuş yuvalarını sık sık basmanızı istiyorum.