Bölge Haber Girişi : 07 Şubat 2010 00:59

Erzurum'da genç doktor intihar etti!..

Erzurum'da genç doktor intihar etti!..
Erzurum'da bir hastanede görev yapan genç anestezi uzmanı doktor Buket T. kendine ayağından yaptığı yüksek dozda narkoz ile intihar etti.

Erzurum Ajans-Erzurum Bölge Eğıitim ve Araştırma Hastanesi'nde görev yapan genç anestezi uzmanı doktor Buket T. kendine ayağından yaptığı yüksek dozda narkoz ile intihar etti.

Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden 1997 yılında mezun olan 37 yaşındaki Uzman Dr. Buket.T, 30 Temmuz 2007 ila 6 Şubat 2009 tarihleri arasında Erzurum Nenehatun Kadın Doğum Hastanesi'nde anestezi uzmanı olarak görev yaptı. Daha sonra Bölge Eğitim Araştırma Hastanesi'ne geçen Dr. T., Nenehatun Kadın ve Doğum Hastanesi'nden ayrıldığı gün yaşama veda etti.

Gece hastanede nöbetçi doktor olarak görev yapan Dr. T.,  bugün öğle saatlerinde odasında ölü olarak bulundu. Bekar olan ve annesi ile birlikte Erzurum'da oturan Uzman Dr. Buket T.'nin, ölümü meslektaşları arasında büyük üzüntü ve şaşkınlık yarattı.

Ayağına narkoz enjekte ettiği öne sürülen Dr. Buket T.'nin, ölümünün şüpheli bulunması üzerine kesin ölüm nedeninin saptanması amacıyla cesedi Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.