Bölge Haber Girişi : 30 Mayıs 2011 11:01

Erzurum'da gözyaşı geceleri!..

Erzurum'da gözyaşı geceleri!..
Erzurum'da Yakutiye Gençlik Kolları tarafından Gözyaşı Geceleri adlı program düzenlendi.

Erzurum Ajans-Erzurum’da Yakutiye Gençlik Kolları tarafından “Gözyaşı Geceleri” adlı program düzenlendi.

Erzurum Lisesi Kültür Merkezinde “Gözyaşı Geceleri” adlı programın sezon finali gerçekleşti. Mart ayından bu yana 61 seans sahnelenirken 41 bin kişilik seyirci kitlesine ulaşılmak için 13 bin 617 kilometre yol kat edildi. 18 ilçe merkezinde, 18 il merkezinde program sevenleri ile buluştu. Erzurum'da yapılan sezon finali ile Türkiye Turnesi başarı ile tamamlanmış oldu. Çeyrek asırdır devam eden ve "Tebliğde Farklı Boyut", "Gözyaşı Geceleri”, “Anlatılmaz Yaşanır" sloganları ile Türkiye ve Avrupa’nın yüzlerce yerleşim merkezinde programlarını icra eden Gözyaşı ekibi böylece büyük bir başarıya da imza attı. Gözyaşı çeyrek asrında zirveye tırmandı, programların icra edildiği salonlarda izdihamlar yaşandı. Erzurum'da da Yakutiye AK Gençlik tarafından düzenlenen 2 gün 4 seans şeklinde düzenlenen gecede, büyük bir coşku ve heyecanla Haşim Akten ve oyuncu kadrosunun hissederek sundukları programı takip eden misafirler, zaman zaman duygusal anlar yaşadılar.

Program sonunda kısa bir konuşma yapan Yakutiye Gençlik Kolları Başkanı Eren Akın, Erzurumluların doyumsuz bir gece yaşadığını söyleyerek, “Bu programı hemşerilerimizle buluşturmanın şükrü ve sevinci içindeyiz" dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.