Spor Haber Girişi : 10 Eylül 2012 11:30

Erzurum'da GSHM skandalı

Erzurum'da GSHM skandalı
Spor Toto 3. Lig 3. Grupta yer alan Erzurum Büyükşehir Belediyespor ile Maltepespor arasında dün Kazım Karabekir Stadyumu’nda oynanan maçta basın tribününe doldurulan taraftarlar basın mensuplarını zor durumda bıraktı.
Erzurum Ajans-Spor Toto 3. Lig 3. Grupta yer alan Erzurum Büyükşehir Belediyespor ile Maltepespor arasında dün Kazım Karabekir Stadyumu’nda oynanan maçta basın tribününe doldurulan taraftarlar basın mensuplarını zor durumda bıraktı.

Stadyumun basın girişinden maç akrediteleri kontrol edilerek içeriye alınan basın mensupları tribüne çıktıklarında gördükleri tablo karşısında büyük bir şaşkınlık yaşadılar. Basın tribünü girişine bağlanan tüm seyirci kapılarını açık bırakan GSHM görevlileri basın mensuplarının konuyla ilgili tepkilerine duyarsız kaldılar. Resmi bir müsabakada basın tribünün basınla ilgisi bulunmayan kişilerce doldurulması karşısında büyük bir şaşkınlık yaşayan basın mensupları, GSHM İl Müdürlüğü yöneticilerini önümüzdeki maçlarda daha duyarlı olmaya ve böyle bir yanlışlığa engel olmaya çağırdılar. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • mrt 01 Ocak 1970 02:00

    Stad organizasyonu sıfırdı stadyumda ve çevresinde. 5 bin kişinin izlediği maça zorla girdik turnikeler çok yavaş işliyor sıralar düzensiz ve polis en ufak bir müdahalede bulunmuyor seyirci kendi düzenini kendi sağlamaya çalışıyor. Sataddan üniversite kavşağına olan yolu 30 dk alabildik üniversite kavşağında trafik polisi olmadığından normal trafik ışıklarıyla ancak bu sürede yol alınabiliyor. Araç kuyruğunun içine düşen ambülansda bizimle mecburen o yolu yarım saatte alabildi.