Erzurum Haber Girişi : 26 Aralık 2013 10:55

Erzurum'da iki kardeşin yürek yakan dramı

Erzurum'da iki kardeşin yürek yakan dramı
Erzurum'da Parkinson hastası abla kardeşin dramı yürek yakarken, 18 yaşındaki Nuray'ın gözyaşları hiç dinmiyor.
Erzurumajans-Erzurum'da Parkinson hastası abla kardeşin dramı yürek yakarken, 18 yaşındaki Nuray'ın gözyaşları hiç dinmiyor.

Palandöken ilçesine bağlı Güllü Mahallesi'nde ikamet eden Murat ve Nurgül Gümeç çiftinin 4 çocuklarından ikisi olan Nuray (18) ve Oktay (16), yakalandıkları Parkinson hastalığıyla mücadele etmeye çalışıyor. Her ikisi de 10 yaşına geldiğinde Parkinson hastalığına yakalanırken kardeşlerin dramı yürek yakıyor.

Yaşları ilerledikçe ilaç tedavisi etkisiz hale gelen kardeşlerin ameliyat olabilmeleri için kişi başına 20 bin Euro gerekiyor.

Çiftçilikle uğraşan Baba Murat Gümeç, "Defalarca hastaneye, hocalara götürdük. Çocuklarımı böyle görmek yüreğimi sızlatıyor. Her hastaneye götürüşümde 1-2 ineğimi satıp masrafları karşılamaya çalıştım. Artık maddi gücümüz bitti, kalmadı. İstanbul Medical Park Hastanesinde ameliyat olmaları gerekiyor. Sadece birinin ameliyatı için 20 bin Euro para gerekiyor. Bu parayı temin etmek bizim için imkansız. Hayırseverlerden yardım bekliyoruz" dedi.

Çocuklarının hastalık nedeniyle eğitim öğretimlerine devam edemediğini ifade eden Anne Nurgül Gümeç ise, "Çocuklarımın sağlıklarına kavuşması için Allah'a her gün dua ediyorum. Maddi gücümüz kalmadı artık. Nuray her gün ağlıyor. Gözyaşları hiç dinmiyor. Hayırseverler, yetkililer bize yardımcı olurlarsa yapacakları en büyük hayır olur" diye konuştu.  
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • HÜSEYİN VANLIOĞLU 01 Ocak 1970 02:00

    BÜYÜK ACI AMA ÇARESİZDE DEGİL İNŞALLAH HAYRUL SAHİP İŞ ADAMLARIMIZ ERZURUMDAN ÇIKAR ONLARADA HAYRÜL HASANET YAPMA FIRSATI DOGAR İNŞALLAH BU ACINIZ GÖZ YAŞINIZ DİNER ŞİFA ALLAHTAN.DIR. BU MEMLEKETİNDE HAYIR HASENET SAHİBİ GÜZEL İNSANLARI VARDIR ELBETE. ALLAH YARIZ YARDIMCINIZ OLSUN . ÇARESİZ KARDEŞLERİM..

  • MUZAFFER ŞAHİN İSPİRLİ 01 Ocak 1970 02:00

    Sizlere sadece dua edebiliyorum maddi yardımda bulunacak insanlarımız çok inşallah size ulaşırlar,kardeşlerim sabır edin sabrın sonu selamettir burda olmasada orda olur elhamdülillah müslümanız inanmışız,NURAY kardeşim ağlama göz pınarlarını kurutma bu bir imtihandır diye düşün bu imtihanı başarıyla geçmeye çalış şunu bilin isterim sizlere her daim dua edeceğim bu haberi okuyan kardeşlerimizde dua edeceklerdir buna eminim , size düşen sabır lı olmak ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN HEP HAYIRLA KALIN. maddi konuda bazı derneklere gidin en azından böyle bir problemin olduğunu duyurun ve anlatın ALLAH büyüktür amenna.