Erzurum Haber Girişi : 31 Temmuz 2012 14:00

Erzurum'da ilginç dolandırıcılık

Erzurum'da ilginç dolandırıcılık
Erzurum’da tanıştığı kadına kendisini önce müfettiş ardından doktor olarak tanıtan şüpheli 100 bin TL’lik dolandırıcılık gerçekleştirdikten sonra sahte ölüm senaryosuyla paraların üzerine kondu.
Erzurum Ajans-Erzurum’da tanıştığı kadına kendisini önce müfettiş ardından doktor olarak tanıtan şüpheli 100 bin TL’lik dolandırıcılık gerçekleştirdikten sonra sahte ölüm senaryosuyla paraların üzerine kondu.
Erzurum’da 2010 yılında başlayan ilginç dolandırıcılık olayı iddiaya göre şöyle gelişti:
“B .K., isimli kadın 2010 yılı Ağustos ayı içerisinde şüpheli S. K., ile Erzurum merkez de tanıştı. Daha sonra ikili arasında telefonla flört aşaması yaşandı. Şüpheli S. K., kendisini B. K.’ya Adana’da bir bankada görevli müfettiş olarak tanıttı. İlerleyen günlerde B. K., şüpheli ile aralarında duygusal bağ yaşandığını sanarak görüşmelerini sürdürdü. Şüpheli S. K., daha sonra B. K.’ya kendisinin müfettiş değil doktor olduğunu söyleyerek buna inandırdı. Bir süre sonra da evlenme vaadiyle B. K.’yı kandıran S .K., hasta olduğunu tedavi masraflarının fazla olduğu bahanesiyle banka hesap numarasına belirli aralıklarla 100 bin TL yatırttırdı. Bir süre sonra da öldü senaryosunu uygulamaya koyan şüpheli S. K., paraları alarak kayıplara karıştı. Dolandırıldığını anlayan B K., polise giderek şikayetçi oldu. Polis, şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.” 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Bahadir 01 Ocak 1970 02:00

    Tamamen asparagas haber,yalan dolan..