Erzurum Haber Girişi : 21 Mart 2012 10:30

Erzurum'da ilginç eylem

Erzurum'da ilginç eylem
Erzurum'da kendini peygamber olarak nitelendiren cüppeli, sarıklı bir kişi, Havuzbaşı Atatürk Anıtı'nın yanına çıkarak, eylem yapmak istedi.
Erzurum Ajans-Erzurum'da kendini peygamber olarak nitelendiren cüppeli, sarıklı bir kişi, Havuzbaşı Atatürk Anıtı'nın yanına çıkarak, eylem yapmak istedi.
Edinilen bilgiye göre, bugün saat 10.15 sıralarında meydana gelen olayda; Havuzbaşı'nda bulunan Atatürk Anıtı'na cüppeli, sarıklı bir kişinin çıktığı vatandaşlar tarafından fark edildi. Bunun üzerine durum polise bildirildi. Olay yerine hemen intikal eden sivil polis ekipleri adının İsmail K. olduğunu söyleyen ve kendini peygamber olarak nitelendiren şahsı aşağı indirerek gözaltına aldı. Şüpheli şahıs polis otosuna bindirilerek sorgulanmak üzere polis merkezine götürüldü.
Öte yandan, İran rejimini savunduğu öğrenilen ve Erzurum'da daha önce de benzer eylemlerde bulunan İsmail K.'nın akli dengesinin yerinde olmadığı ileri sürüldü. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Dadaş 01 Ocak 1970 02:00

    Dinin parayla satıldığı dönemi yaşıyoruz. Yakın komşularımız, kendi insanımız açlıktan kırılırken hacca gitme yarışı yapıyoruz. Hacı olup insanları ticarette kandırıyoruz. Cemaatçi olup koltukları kapıyoruz. Cemaatçi değilsen bırak koltuğu görev bile alamıyorsun. Hacı Bayram gibi oldu bizim cemaatlerde. Nerde samimi müslüman nerde samimi insan. Çıkar sevdası uğruna dömbelek insanlar dönüyorlar, bir o tarafa bir bu tarafa. Oysa Allah görüyor herkesi, Siz paranın efendisi olmuş modern müslümanların, birileri için sohbetlerden çıkmayanların, çıkarı için himmet edip malı götürenlerin cennete gideceğinimi sanıyorsunuz. Gerçek dinde başkası için ve çıkar için iman ve ibadet yoktur. Siz var diyorsanız, demesenizde haliniz öyle diyor. O zaman herkesin dini kendine. Keşke bu dünyadada adaletsizliklerin hesabı sorulsa bu çıkarcılardan, keşke lafda değil uygulamada müslüman olunsa. Keşke her üçkağıtçının yaptığı bu dünyadada yüzüne vurulsada görsek kaç tane temiz müslüman kaldığını. Keşke dini ve milli değerleri çıkarları için kullananları Allah ortadan kaldırsa ve tertemiz bir insan nesli var etse. Çıkarsız, adam gibi müslüman.

  • ÇEKEMEYENE ANTEN! 01 Ocak 1970 02:00

    saçmalamaya gerek yok ..........cemaatçiler farklı mesele fadime sahin farklı ve bu aklı dengesi bozuk adam hepsi farklı durumlar.boş konusup dolaylı yoldan İSLAMA saldırmanın anlamı yok ve gereksiz...............

  • ahmet er 01 Ocak 1970 02:00

    yakında parayı bulur on onbeş tanede mürit yapar kafasına göre SONRA CEMAAT EVLERİ yeşil sermayeden yeşil dolarlar arasırada camiye uğrar efendi hazretleri birde harem kurar 18 lik fadime şahinlerden daha ne olsun kardeşim bu camaatçilerde olan saltanat kimde var ye kürküm ye