Erzurum Haber Girişi : 18 Ekim 2012 20:30

Erzurum'da intihar girişimi

Erzurum'da intihar girişimi
Erzurum'da evlenme arifesinde iken nişanlısından ayrılan 23 yaşındaki G. A, yeni yapılan boş binanın 6. Katına çıkarak intihar girişiminde bulundu.
Erzurum Ajans-Soner İstanbullu'nun haberi-Erzurum'da evlenme arifesinde iken nişanlısından ayrılan 23 yaşındaki G. A, yeni yapılan boş binanın 6. Katına çıkarak intihar girişiminde bulundu. Saat 18.20 sularında Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi karşısında bulunan boş binanın 6. Katına çıkan G. A, balkondan ağlayarak çevreye bağırmaya başladı. İhbar üzerine olay yerine intikal eden polis, aynı katın yan balkonuna kadar çıkarak intihar etmek isteyen kızı vazgeçirmek için çalıştı. Balkondan aşağı sarkan ve sürekli telefonla konuşarak saçlarını yolan bayanı ikna etmek için arkadaşları ve ayrıldığı nişanlısı da olay yerine geldi. Ambulans ve itfaiye aracı da hazır bekletildi. İtfaiye aracı, zemine branda açtı. Uzun süren ikna çalışmaları esnasında ağlayarak intihar etmek istediğini söyleyen genç kızı, nişanlısının arkadaşı ani bir hamle yaparak yakalamayı başardı.

"KAPIYI KİLİTLEYEREK İNTİHAR EDECEĞİNİ SÖYLEDİ"

Polis memurlarının da yardımı ile balkondan indirilen G. A, hastaneye götürüldü.  Genç kız, sağlık kontrolünden geçirildikten sonra ifadesi alınmak üzere gözaltına alındı. Yeni yapılan binanın bekçiliğini yapan Ali Rıza Albaş, geç kızın akşam 18:15 sularında binaya gelerek dairelere bakıp en üst kata kadar çıktığını ifade etti. Ali Rıza Ablaş, "Bir anda 6. katta bulunan dairenin balkonuna çıkarak kapıyı kilitledi. İntihar edeceğini söylemesi üzerine polise haber verdim. Polis ekipleri olay yerine gelene kadar "nişanlım" diye hitap ettiği kişiyle konuşuyordu. Telefondakine "çocuğumuz var beni terk edemezsin" diyordu. Ben bina yeni yapıldığı için satılık dairelerden alacak bir müşteri olduğunu sandım, yoksa yukarı çıkmasına izin vermezdim" dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.