Bölge Haber Girişi : 14 Ağustos 2011 14:14

Erzurum'da korkutan yangın!..

Erzurum'da korkutan yangın!..
Erzurum'da hareket halindeki bir kamyonetin kasasında bulunan atık kağıtlar, henüz belirlenemeyen bir nedenle alev aldı.

Erzurum Ajans-Erzurum'da hareket halindeki bir kamyonetin kasasında bulunan atık kağıtlar, henüz belirlenemeyen bir nedenle alev aldı. Alevleri fark etmeyen kamyonet sürücüsü vatandaşlar tarafından uyarılınca aracı durdurdu. Alevler, vatandaşların da yardımıyla gelen itfaiye ekibince söndürüldü.

Kent merkezinde atık kağıt toplayarak geçimini sağlayan Yılmaz Kayhan, merkez Yenişehir semtinde topladığı yaklaşık 500 kilogram ağırlığındaki atık kağıt ve mukavvayı kamyonetine yükledi. Yanında 5 yaşındaki çocuğu da bulunan Yılmaz Kayhan 25 LF 074 plakalı kamyonetiyle giderken, kasadaki kağıtlar henüz belirlenemeyen bir nedenle yanmaya başladı. Alevleri fark etmeyen Yılmaz Kayhan yaklaşık 1 kilometre boyunca bu şekilde yola devam etti. Yılmaz Kayhan vatandaşların "Yanıyorsun, arabayı durdur" demesi üzerine kamyonetini bir çeşmenin yanında durdurdu. Oğlunu arabadan indiren Yılmaz Kayhan, çevredekilerin yardımıyla yanan mukavvaları da indirdi. Bir süre sonra da itfaiye gelerek alevleri söndürdü.

Kamyonet sürücüsü Yılmaz Kayhan "Kağıtların yandığından haberim olmadı. Vatandaşlar uyarmasaydı ölebilirdik. Kazayı ucuz atlattık" dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.