Bölge Haber Girişi : 23 Nisan 2010 00:13

Erzurum'da korsan CD operayonu!..

Erzurum'da korsan CD operayonu!..
Erzurumda düzenlenen operasyon da aralarında müstehcem görüntülerinde yer aldığı çok sayıda kaçak CD ele geçirildi.

Erzurum Ajans-Erzurum’da düzenlenen operasyon da aralarında müstehcem görüntülerinde yer aldığı çok sayıda kaçak CD ele geçirildi.
Erzurum Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, Güvenlik Şube Müdürlüğü ekiplerince korsan CD satışı yapan işyerlerine yönelik olarak operasyon yapıldığı belirtilerek, “Fikri Mülkiyet Haklarının Korunması ve Korsan Yayıncılığın önlenmesi amacıyla ve 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu ve TCK’ nun 226.Maddesi ile 1117 sayılı Küçükleri Muzır Neşriyattan Koruma Kanununa muhalefet suçları ile alakalı olarak, Erzurum Sulh Ceza Mahkemesinden alınan karar doğrultusunda, ilimiz merkezinde faaliyet gösteren ve CD satışı yapan işyerlerine yönelik yapılan eşzamanlı operasyonlarda; satışa hazır vaziyette sergilenen 970 adet bandrolsüz DVD, 30 adet bandrolsüz CD, kütüklerinde çoğaltılmaya hazır vaziyette müstehcen filmlerin kayıtlı olduğu 1 adet bilgisayar kasası ile yine kütüklerinde çoğaltılmaya hazır 659 adet filmin kayıtlı olduğu 2 adet harici hard disk ele geçirilmiş ve işyeri sahipleri hakkında yasal işlem başlatılmıştır. Erzurum Emniyet Müdürlüğü olarak Fikri Mülkiyet Haklarının Korunması ve Korsan Yayıncılığın önlenmesi amacıyla çalışmalarımıza devam edilecektir. Bu konuda Erzurum Halkının gerekli duyarlılığı göstererek, 155 polis imdat telefonundan İl Emniyet Müdürlüğünün direkt telefonundan ve İl Emniyet Müdürlüğü Web sayfasından yapacakları ihbarlarla bizlere yardımcı olmalarını bekliyoruz.” denildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.