Bölge Haber Girişi : 04 Ağustos 2010 19:00

Erzurum'da mankenli açılışa yoğun ilgi!..

Erzurum'da mankenli açılışa yoğun ilgi!..
Erzurum'da Ece Gürsel ve İlknur Soydaş'ın katıldığı mankenli açılış yoğun ilgi gördü. Süper minisiyle tanıtım yapan Ece Gürsel, bakışların hedefi oldu.

Erzurum Ajans-Erzurum'da Ece Gürsel ve İlknur Soydaş'ın katıldığı mankenli açılış yoğun ilgi gördü. Süper minisiyle tanıtım yapan Ece Gürsel, bakışların hedefi oldu.

Erzurum Palandöken ilçesinde Nargilecioğlu Doğu Anadolu Kongre ve Düğün Salonları Merkezi'nin açılışı bugün tanınmış mankenler Ece Gürsel ve İlknur Soydaş'ın katılımıyla gerçekleşti. Mankenli programa Erzurumlular 7'den 70'e yoğun ilgi gösterirken açılış kurdelesini Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, kesti.

Açılış sonrasında merkez davetliler tarafından gezilirken araç tanıtımı yapıldı.

Ece Gürsel ile İlknur Soydaş, otomobillerin tanıtımı yaparken vatandaşlar mankenleri yakından görebilmek için adeta birbirleriyle yarıştı.

Ünlü manken Ece Gürsel, süper minisiyle dikkat çekerken bakışların hedefi haline geldi.

Erzurum'da gördükleri ilgiden bir hayli memnun kaldıklarını belirten Ece Gürsel ve İlknur Soydaş, "Havası ile soğuk, insanlarıyla sıcak kentte bulunmaktan mutlu olduk. İstanbul'da sıcaktan bunalırken burada serinlemek bizim için de iyi oldu" dediler.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.