Bölge Haber Girişi : 10 Mart 2010 20:23

Erzurum'da meslek kurslarına yoğun ilgi!..

Erzurum'da meslek kurslarına yoğun ilgi!..
Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde İş Kur İl Müdürlüğü ve Yakutiye Halk Eğitim Müdürlüğü desteği ile açılan iş gücü yetiştirme kursları büyük ilgi gördü.
Erzurum Ajans-Büyükşehir Belediyesi, Toplum Merkezi ve Meslek Edindirme Merkezlerinde açılan Bayan Kuaförü,Yün Eğirme ve Ehram Dokuma, Bilgisayarlı Muhasebe, Kat Görevlisi, Çocuk Bakımı Ahşap Boyama ve Garson Yetiştirme (Servis Elemanı) eğitim kursları ikinci etabı başladı.

 

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, Toplum Merkezin’in amacının  vasıfsız insanlara istihdam sağlamak olduğunu belirterek, kursiyerlerin derslere ilgi göstermesini istedi. Meslek edindirme kurslarının önemine değinen Başkan Küçükler, "İstihdama yönelik kurslarımızın ikinci etabını da başlattık. Kursiyerlerimiz, bu proje kapsamında hem meslek öğrenecekler hem de kurs süresince günlük 15 lira harçlık alacaklar. İnşallah, bütün kursiyerlerimiz eğitim sürecini başarıyla tamamlayarak altın bilezik sahibi olurlar" şeklinde konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.