Erzurum Haber Girişi : 25 Haziran 2013 18:44

Erzurum'da miting temizliği

Erzurum'da miting temizliği
Geçtiğimiz hafta sonu Erzurum'da gerçekleşen Milliyetçi Haraket Partisi (MHP) ve Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) mitingleri için şehrin dört bir yanına asılan afiş ve pankartlar bugün belediye ekipleri tarafından toplanmaya başladı.
Erzurumajans-Geçtiğimiz hafta sonu Erzurum'da gerçekleşen Milliyetçi Haraket Partisi (MHP) ve Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) mitingleri için şehrin dört bir yanına asılan afiş ve pankartlar bugün belediye ekipleri tarafından toplanmaya başladı.

Geçtiğimiz hafta sonu iki büyük mitinge ev sahipliği yapan Erzurum'da Cumartesi günü MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin düzenlemiş olduğu "Birlik Mitingi" ve ardından Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın düzenlemiş olduğu "Milli İradeye Saygı Mitingi" için şehrin dört bir yanına bayraklar, afişler ve pankartlar asılmıştı. Olaysız geçen mitinglerin ardından bugün belediye ekipleri vinçler yardımıyla asılmış olan bayrak, afiş ve pankartları toplanmaya başladı. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.