Bölge Haber Girişi : 07 Nisan 2010 13:24

Erzurum'da polis sergisi!..

Erzurum'da polis sergisi!..
Erzurum polisi düzenlenen sergiyle silahlarını vatandaşa tanıttı. Türk Polis teşkilatının 165. kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında bugün Cumhuriyet Caddesi üzerinde kurulan çadırda Emniyet ait silahların tanıtımı yapılarak kan ve organ bağışında b

Erzurum Ajans-Erzurum polisi düzenlenen sergiyle silahlarını vatandaşa tanıttı.
Türk Polis teşkilatının 165. kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında bugün Cumhuriyet Caddesi üzerinde kurulan çadırda Emniyet’e ait silahların tanıtımı yapılarak kan ve organ bağışında bulunuldu.
Sergiyi gezen Erzurum Emniyet Müdürü İbrahim Çelik, Polis Haftası etkinlikleri kapsamında vatandaşların teşkilatı daha iyi tanımaları için böyle bir organizasyon gerçekleştirdiklerini belirtti.
Vatandaşlar sergilenen çeşitli silahları yakından inceleme imkanı bulurlarken, polisler tarafından silah ve teçhizatlarla ilgili bilgiler verildi. Vatandaşlar ayrıca çeşitli suç ve suçlulara karşı dağıtılan broşürlerle uyarılırken, serginin üç gün açık kalacağı bildirildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.