Erzurum Haber Girişi : 29 Şubat 2012 22:45

Erzurum'da sarkıt can aldı

Erzurum'da sarkıt can aldı
Erzurum, Kayakyolu Semti'nde akşam saatlerinde çatıdan düşen buz parçası 12 yaşındaki çocuğu öldürdü.
Erzurum Ajans-Palandöken İlçesi Kayakyolu Semti'nde akşam saatlerinde çatıdan düşen buz parçası 12 yaşındaki ilköğretimokulu öğrencisinin hayatına mal oldu.

 
 
Kayakyolu Semti'nde bir apartmanın çatısından düşen buz sarkıtı 12 Yaşındaki Muhammet Yılmaz'ın ölümüne neden oldu.
 
 
Bütün çabalara rağmen kurtarılamayan Ortaöğretim öğrencisi Muhammet Yılmaz'ın ailesi yasa boğuldu. Çatılardan sarkan buzların temizlenmemesinden şikayet eden komşuları, Erzurum'un bir kış memleketi olduğunu ve her yıl buna benzer olaylar yaşandığını, belirterek, yetkililerin bu konuda daha duyarlı davranarak ciddi  tedbir almalarını istedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • emre dallı 01 Ocak 1970 02:00

    mamo kl en iyi arkadaşınım hadi kalllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllk gardaş mekanın cennet olsun

  • Serap DURMAZPINAR 01 Ocak 1970 02:00

    Sorumlular utansin! vicdanlari sizladi mi hiç? ne ise yarar bu belediye? nafile degil her sarkit gordugumde uyari yorumu yapmam. Kendim yazdim kendim okudum hep. Bir evlât kolay mi yetisiyor? Bu halkin hakki helal midir size? rahat koyabilliyor musunuz basinizi yastiga, rahat uyuyabiliyor musunuz gerçekten? Haram olsun aldiginiz para kurusuna kadar, geçmesin bogazinizdan..Rab`bim sorsun bu yavrunun hesabini sorumsuz sorumlulardan.. Yavrumuza Allah`tan rahmet, ailesine bitmek tukenmek bilmeyen sabirlar versin...! Serap Durmazpinar Kuruhasanoglu / France