Bölge Haber Girişi : 21 Haziran 2010 15:01

Erzurum'da seyyar satıcılara tezgah!..

Erzurum'da seyyar satıcılara tezgah!..
Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından 2011 Kış Olimpiyatları kapsamında kentteki seyyar satıcılara tezgah dağıtıldı.

Erzurum Ajans-Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından 2011 Kış Olimpiyatları kapsamında kentteki seyyar satıcılara tezgah dağıtıldı. Büyükşehir Belediyesi bahçesinde yapılan dağıtım töreni öncesinde gazetecilere açıklamalarda bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, vatandaşların daha temiz ve daha modern şartlarda alış veriş yapması için çalıştıklarını belirterek, bu doğrultuda seyyar satıcılara yönelik de çalışma yaptıklarını söyledi.

Hijyenik koşullara büyük önem verdiklerinin altını çizen Küçükler, benzer çalışmalarının süreceğini ifade ederek, şunları kaydetti: “Büyükşehir Belediyesi olarak vatandaşlarımızın daha modern bir kentte yaşamalarını sağlamak için çalışıyoruz. Vatandaşların modern şartlarda alış veriş yapabilecekleri mekanlar oluşturduk. Bunun yanında seyyar satıcılarımızı da düşündük. Tek tip tezgah ve kıyafetle seyyar satıcılarımızı da kontrol ediyoruz. Böylece korsan satışın da önüne geçiyoruz. 2011’e giden şehrimizde cadde düzenlemelerinde birçok çalışmamız olacak. Bunlardan biriside bugün yaptığımız çalışma. Ayrıca cadde düzenlemesi yapacağız. Hem kaldırım anlamında, hem bunların ışıklandırılması anlamında çalışmalarımız sürüyor. Şehrimizin çeşitli yerlerine özellikle 2011’i simgeleyen heykel çalışması yaptık. Bu heykel çalışmalarını ilerleyen günlerde şehrin kavşak noktalarında göreceğiz”

Daha sonra 7 Mısır ve 3 simit tezgahı sahiplerine teslim edildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.