Erzurum Haber Girişi : 19 Ocak 2012 17:58

Erzurum'da şüpheli paket paniği

Erzurum'da şüpheli paket paniği
Erzurum'da vatandaşların en yoğun olarak bulunduğu Havuzbaşı'nda 9'ncu Kolordu Komutanlığı'nın giriş kapısının yanındaki bahçeye bırakılan şüpheli paket korkuya neden oldu.
Erzurum Ajans-Erzurum'da vatandaşların en yoğun olarak bulunduğu Havuzbaşı'nda 9'ncu Kolordu Komutanlığı'nın giriş kapısının yanındaki bahçeye bırakılan şüpheli paket korkuya neden oldu.

Edinilen bilgiye göre, akşam saatlerinde Kolordu Komutanlığı bahçesine bırakılan şüpheli paket, nöbetçi asker tarafından fark edildi. Bunun üzerine durum hemen polise bildirildi. Olay yerine bomba uzman ekipleri sevk edilirken, vatandaşların ve trafiğin yoğunlukta olduğu Havuzbaşı-Cumhuriyet Caddesi-Hastaneler Caddesi istikametleri yaya ve araç trafiğine kapatıldı. Polis ekipleri çevrede geniş güvenlik tedbiri alırken, vatandaşlar güvenli kaldırımlara kadar uzaklaştırıldı. Termometrenin eksi 13 derece
olarak gösterdiği soğuk havada toplanan kalabalık vatandaşlar şüpheli paketin imha edilmesini polisin sürekli ikazlarına rağmen film izler gibi seyretti.
Daha sonra uzman ekip tarafından fünye ile patlatılarak imha edile şüpheli paketten güzellik ürünlerinin tanıtımının yapıldığı kataloglar çıktı.
Paketin imha edilmesinin ardından kapatılan yollara yeniden ulaşıma açıldı. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.