Bölge Haber Girişi : 15 Ağustos 2011 13:47

Erzurum'da şüpheli paketten dolma çıktı!..

Erzurum'da şüpheli paketten dolma çıktı!..
Erzurum'da ihbar üzerine şüpheli paket, bomba imha uzmanı tarafından fünye ile patlatıldı.

Erzurum Ajans-Erzurum'da ihbar üzerine şüpheli paket, bomba imha uzmanı tarafından fünye ile patlatıldı. Patlamanın etkisi ile kutunun içindeki pişirilmeye hazır kadayıf dolmaları karayoluna saçıldı. Polisler karayoluna dağılan dolmaları tek tek toplayarak karakola götürdü.

Merkez Yakutiye ile Palandöken ilçelerini ayıran E-80 karayolunda dün şüpheli bir paket ihbarı üzerine, çok sayıda polis bölgeye hareket etti. Polis güvenlik çemberi oluştururken, bomba imha ekibi de şüpheli karton kutunun yakınına sinyal bozucu jammer yerleştirdi. Özel kıyafetini giyen bomba uzmanı, çevredeki vatandaların ilginç bakışları arasında fünyeyi karton kutuya yerleştirdi. Bomba uzmanının paketin yanından uzaklaşıp fünyeyi patlatması ile birlikte çevreye pişirilmeye hazır kadayıf dolmaları, pide ve keteler saçıldı. Bu ilgin görüntü vatandaş ve polisler arasında gülüşmelere neden oldu.

Bomba imha uzmanı şüpheli pakette inceleme yaptıktan sonra çevreye dağılan dolmaları toplamak polislere düştü. Karayoluna saçılan dolmaları tek tek toplayan polisler, bir kutuya koyarak karakola götürdü.

Olay nedeniyle yaklaşık 20 dakika trafiğe kapatılan Güney Çevre Yolu yeniden trafiğe açıldı

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.