Erzurum Haber Girişi : 13 Ocak 2012 17:00

Erzurum'da taksicilerden eylem

Erzurum'da taksicilerden eylem
Erzurum'da kesilen cezalara tepki gösteren taksiciler sokağa döküldü. Erzurum'da yaklaşık 50 ticari taksi sürücüsü, kesilen trafik cezalarını protesto için korna çalarak şehir turu attıktan sonra Cumhuriyet Caddesi'nde yolu trafiğe kapattı.
Erzurum Ajans-Erzurum'da kesilen cezalara tepki gösteren taksiciler sokağa döküldü.
Erzurum'da yaklaşık 50 ticari taksi sürücüsü, kesilen trafik cezalarını protesto için korna çalarak şehir turu attıktan sonra Cumhuriyet Caddesi'nde yolu trafiğe kapattı. Kesilen trafik cezalarını gösteren taksiciler, müşteri alırken veya indirirken kendilerini gören trafik ekiplerinin ceza yağdırdığını dile getirerek, "Kesilen cezalar yüzünden evimize ekmek götüremiyoruz" dedi. Kapanan trafiği açmak isteyen trafik ekipleri ve taksiciler arasında kısa süreli gerginlik yaşandı. Kesilen ceza makbuzlarını
g
östererek dertlerini anlatmaya çalışan taksiciler, bir süre sonra yolu trafiğe açtı. Taksiciler, haklarını yasal yollardan halletmeleri gerektiğini söyleyen polis memurları ile bir süre daha tartıştıktan sonra bölgeden ayrıldılar. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • mökkem dadaş 01 Ocak 1970 02:00

    bu ülkede asgari geçimi için uğraşan herkes yaşam savaşı veriyor. sayın taksici esnafını destekliyorum. ceza ceza nereye kadar