Spor Haber Girişi : 25 Şubat 2014 18:11

Erzurum'da tekvando potonsiyeli yüksek

Erzurum'da tekvando potonsiyeli yüksek
Türkiye Taekwondo Federasyonu Asbaşkanı Zekeriya Tutar, memleketi Erzurum'a çıkarma yaptı.
Erzurumajans-Türkiye Taekwondo Federasyonu Asbaşkanı Zekeriya Tutar, memleketi Erzurum'a çıkarma yaptı. Tutar, "Erzurum'da taekwondo potansiyelinin yüksekliği federasyonumuz için bir şans" dedi.

Türkiye Federasyonu Asbaşkanı ve Tuzla Belediyesi Spor ve Tesisler Müdürü Zekeriya Tutar, ziyaret için geldiği memleketi Erzurum'da kurum ziyaretleri de gerçekleştirdi. Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Arısoy'u da ziyaret ederek, çalışmalar hakkında bilgi alan Erzurumlu spor adamı, Taekwondonun Erzurum'da önemli bir potansiyele sahip olduğunu, bu potansiyelin de yıllardır Federasyon için bir şans olduğunu söyledi. Tecrübeli spor adamı Zekeriya Tutar, "Federasyon Başkanımız Metin Şahin ve tüm ekibimiz yurdun dört bir yanına olduğu gibi Erzurum'a da büyük önem veriyor. Erzurum'daki sağlam alt yapı ve gençlerin taekwondo sporuna olan ilgisi bizleri daha çok ümitlendiriyor. Bizde ziyaret için geldiğimiz Erzurum'da İl Temsilcimiz Ekin Akın ile birlikte Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Süleyman Arısoy'u ziyaret ettik. Kendisinin Taekwondoya olan sıcak ilgisinden bir hayli memnun kaldık. Bundan sonra yapacağı çalışmalar ve faaliyetlerde kendilerine başarılar diliyoruz. Federasyon olarak her türlü desteği vermeye hazırız" dedi. Taekwondo Erzurum İl Temsilcisi Engin Akın da, hemşehrileri Zekeriya Tutar'ın Taekwondo Federasyonu'nda Asbaşkan olmasının kendilerini sevindirdiğini belirterek, tecrübeli spor adamının Tuzla Belediyespor'a Erzurum'dan sporcu transfer etmesinin sevincini yaşadıklarını söyledi. Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Arısoy da, il temsilcisi Engin Akın ile yakın diyalog çerçevesinde çalıştıklarını ve bundan sonra da birlikte başarılı çalışmalar yapacaklarını söyleyerek, Taekwondo Federasyonu Başkanı Zekeriya Tutar'ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.