Bölge Haber Girişi : 13 Mayıs 2010 00:12

Erzurum'da tiyatro günleri başlıyor!..

Erzurum'da tiyatro günleri başlıyor!..
Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi Müdürlüğünün düzenlediği 2. Tiyatro Günleri, 18 Mayısta start alacak.

Erzurum Ajans-Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi Müdürlüğü’nün düzenlediği 2. Tiyatro Günleri, 18 Mayıs’ta start alacak.
Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi Müdürlüğü’nün düzenlediği 2. Tiyatro Günleri 18-31 Mayıs tarihleri arasında Erzurum’da yapılacak. Ekipler oyunlarını Devlet Tiyatroları Salonu’nda sahneleyecek. 13 gün sürecek olan 2. Tiyatro Günlerine Erzurum, Sivas, Trabzon, Sivas, Ordu, Sivas Anatolia, Van, Tarsus Çağrışım, Bulancak, Azerbaycan ve Azerbaycan Bakü ekipleri oyunları sahneye koyacak. Tiyatro Günlerinin Festival Komitesi Başkanlığını Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar üstlendi. Festival Düzenleme Komitesi Başkanlığını ise Gençlik Merkezi Müdürü Murteza Cengiz yapacak. Festival Düzenleme Kurulu Üyeleri ise şu isimlerden oluştu:
“İkram Sönmez Gençlik Merkezi Müdürlüğü Şefi, Metin Günay Gençlik Merkezi Müdürlüğü Sorumlusu ve Sinan Kaya Tiyatro Yönetmeni Eğitmen.”

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.