Bölge Haber Girişi : 19 Ağustos 2011 13:56

Erzurum'da zincirleme kaza!..

Erzurum'da zincirleme kaza!..
Erzurum'da bir sürücünün otomobiliyle Aziziye Alt Geçidi'nden çıkarken ani fren yapması sonucu arkasındaki 6 araç birbirine girdi.

Erzurum Ajans-Erzurum'da bir sürücünün otomobiliyle Aziziye Alt Geçidi'nden çıkarken ani fren yapması sonucu arkasındaki 6 araç birbirine girdi. Ölen ya da yaralanının olmadığı kaza nedeniyle alt geçit yaklaşık 1 saat ulaşıma kapandı. Araç sahipleri, kaçan sürücüye tepki gösterdi.

Kaza, Orhan Şerifsoy, 50'nci Yıl ve İstasyon caddelerinin kesiştiği Aziziye Alt Geçidi'nde dün meydana geldi. İstanbulkapı'dan gelen adı öğrenilemeyen sürücü Sanayi semtine doğru otomobiliyle giderken, alt geçit çıkışında ani fren yaptı. Rampa çıkışında fren yapan ve plakası belirlenemeyen otomobil yoluna devam ederken, arkasından gelen 6 araç birbirine girdi. Zincirleme kazada ölen ya da yaralanan olmazken, araçlarda maddi hasar meydana geldi. Kaza nedeniyle alt geçit yaklaşık 1 saat ulaşıma kapandı. Araçların çekilmesinin ardından yol ulaşıma açıldı.

Kaçan sürücüye tepki gösteren araç sahiplerinden Burhan Yenigün, "Önde giden araç hiçbir şey yokken aniden frene bastı. Sonra herkes bibirine girdi. O kaçtı gitti. Burada sürekli kazalar oluyor, önlem alınmalı. Bir sürücünün dikkatsizliği Ramazan günü hepimizin yüreğini ağzına getirdi" dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.