Eğitim Haber Girişi : 19 Nisan 2013 16:18

Erzurum'daki okullar Bilkent'te buluştu

Erzurum'daki okullar Bilkent'te buluştu
Erzurum ortaokulları Bilkent Erzurum'da biraraya geldiler.
Erzurumajans-İhsan Doğramacı Vakfı Özel Bilkent Erzurum Laboratuvar Lisesi (BELS), verdiği yemek daveti ile Erzurum'da hizmet veren ortaokullarına ev sahipliği yaptı.

16 Nisan 2013 Salı günü, BELS çok amaçlı salonunda verilen teşekkür yemeği, İl ve  İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri yöneticileri, ortaokul müdürleri ile rehber öğretmenleri ve Okul Aile Birliği'nin katılımları ile gerçekleşti.

Bu davet, katılımcı orta okullardan derece ile mezun olarak BELS'e kabul edilen öğrenciler için emek veren herkese, bir teşekkür sunumuna vesile oldu. Okul yöneticilerinden James Swetz ve Akın Metli'nin açılış ve teşekkür konuşması ile başlayan gecede okulun kuruluşu, vizyonu, değerleri, uluslararası programları ve burslu öğrenci alımına ilişkin konularda bilgi verildi.

Geceye damgasını vuran ise öğrencilerin hazırladığı, yemek boyu süren müzik dinletisi oldu. Klasik, caz ve Türkçe müzik eserleri Bilkent'in yetenekli öğrencileri tarafından yorumlandı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.