Erzurum Haber Girişi : 05 Ağustos 2013 18:28

Erzurum'dan Suriye'ye yardım TIRI

Erzurum'dan Suriye'ye yardım TIRI
Erzurumlu iş adamları ve Baro tarafından 1 TIR gıda paketi Şanlıurfa STK İnsani Yardım Platformuna gönderildi.
Erzurumajans-Erzurumlu iş adamları ve Baro tarafından 1 TIR gıda paketi Şanlıurfa STK İnsani Yardım Platformuna gönderildi.

Gönderilen yardım malzemeleri ,Tema mağazalar zinciri adına, Murat Serçeoğlu tarafından ,STK İnsani Yardım Platformu yetkilisi Veysel Toprak teslim edildi..

Veysel Toprak yaptığı açıklamada,"Şu anda Suriye'nin şehiri olan Halep'de iftarlık için su bile bulunmuyor. Bu yardımlarla bir nebzede olsa bu insanların ihtiyacını karşılanmış oluyor. Şanlıurfa'da kamplar dışında bulunan, Suriye'li ailelere de gece ve gündüz yardımları ulaştırıyoruz. Şanlıurfa'da kalan aileler kira, elektrik, su parası ve yiyeceklere para yetiştiremiyorlar. Bir gitiğimiz Suriyeli aileyi tekrar gitiğimizde başka bir evde buluyoruz .Çünkü kirasını, su ve elektrik borçları yüzünden o evden atılmış oluyor. Çok zor şartlar altında yaşıyorlar.Bazılarını getirdikleri paralar vardı , tabii hazıra hiç bir şey dayanmaz bunlarda paraları azaldıkça sıkıntıya giriyorlar. Hayır sahiplerinden özellikle Erzurumlu iş adamlarına, Tema marketleri zincirlerine ve Erzurum Barosundan Sadullah Kara'ya burdan çok teşekkür ediyorum. Allah razı olsun ,yardımlarının devamını getirsin diyorum" dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Pasinli 01 Ocak 1970 02:00

    Canım çıksın Erzurum`da fakir kalmadı ta Suriyelilere yolluyorlar...