Bölge Haber Girişi : 09 Şubat 2010 18:48

Erzurum'dan Vancouver'e kar teklifi!..

Erzurum'dan Vancouver'e kar teklifi!..
Uluslararası Spor Organizasyonlarından Sorumlu Baş koordinatör Atalay, Kanada'nın Vancouver şehrinde yapılacak olan Kış Olimpiyatları öncesinde bu şehirde yeterli karın olmamasıyla ilgili olarak yaptığı değerlendirmede, "Vancouver'e Erzurum'dan kar gönder

Erzurum Ajans-Uluslararası Spor Organizasyonlarından Sorumlu Baş koordinatör Atalay, Kanada’nın Vancouver şehrinde yapılacak olan Kış Olimpiyatları öncesinde bu şehirde yeterli karın olmamasıyla ilgili olarak yaptığı değerlendirmede, “Vancouver’e Erzurum’dan kar gönderelim” dedi.
Uluslararası Spor Organizasyonlarından Sorumlu Baş koordinatör ve Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay, Erzurum gezisinde 2011 UNIVERSIADE tesislerini gezerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Atalay’a Kanada’nın Vancouver şehrinde yapılacak olan Kış Olimpiyatları öncesinde bu şehirde yeterli karın olmamasının hatırlatılması üzerine “Vancouver’e Erzurum’dan kar gönderelim.” dedi.
2011 Dünya Üniversitelerarası Kış Oyunlarına ev sahipliği yapacak olan Erzurum’un kayak pistlerini, tesislerine ve kaliteli karına övgüler yağdıran Atalay, “Erzurum kayak ve kış turizmi için ideal bir şehir. Eğer 12 Şubat 2010 tarihinde Kanada’nın Vancouver şehrinde yapılacak olan Kış Olimpiyatları için eğer bu şehirde kar yoksa biz Erzurum’dan Vancouver’e kar gönderelim.” dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.