Bölge Haber Girişi : 11 Şubat 2010 00:54

Erzurumlu din adamları tepki gösterdi!..

Erzurumlu din adamları tepki gösterdi!..
Denizli Tabipler Odası tarafından düzenlenen bir konferansta Hz. Muhammed (sav) ile ilgili olarak yapılan açıklamaları kınayan Erzurumlu din adamları, tabip odası yetkililerini özür dilemeye davet etti.

Erzurum Ajans-Denizli Tabipler Odası tarafından düzenlenen bir konferansta Hz. Muhammed (sav) ile ilgili olarak yapılan açıklamaları kınayan Erzurumlu din adamları, tabip odası yetkililerini özür dilemeye davet etti.

Diyanet ve Vakıf Çalışanları Sendikası (Diva-Sen) üyesi din adamları, Denizli Tabipler Odası'nı kınadı. Sendika binasında basın toplantısı düzenleyen Diva- Sen Genel Başkan Yardımcısı ve Erzurum Şube Başkanı Osman Temel ile yönetim kurulu üyeleri, Denizli Tabipler Odası'nın düzenlediği 'Ilımlı islam' konulu konferansta Hz.Muhammed (sav)'e hakaret içeren sözleri ve İslamiyeti hafife alan konuşmaları kınadıklarını açıkladı. Diva-Sen olarak Hz. Muhammed'e ve İslamiyete dil uzatan tabiplerin bütün müslümanlardan özür dilemesini beklediklerini ifade eden Temel, "Geçmişte olduğu gibi bu gün de ülkemizde kargaşa ve kaos ortamı oluşturarak, sinsi emellerine ulaşmak isteyenlerin, milli ve manevi değerlerimize saldırılarına kamuoyu olarak şahit olmaktayız. Denizli Tabipler Odası'nın düzenledği konferasta müslümanlara ve Hz. Muhammed(sav)' hakaret içeren sözleri sarf eden doktorları ve tabip odası yönetim kurulunu bütün müslümanlardan özür dilemeye davet ediyoruz. İslamiyete ve müslümanlara hakaret edip, provokasyon yapanları şiddetli din adamları olarak kınıyoruz." dedi. (CİHAN)

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.