Bölge Haber Girişi : 10 Ağustos 2011 00:00

Erzurumlu kareteciler Konya yolcusu!..

Erzurumlu kareteciler Konya yolcusu!..
Türkiye Karate Federasyonu Faaliyet Programı'nda yer alan ve Konya'nın Selçuklu Belediyesi'nin ev sahipliğini yapacağı Ümit-Genç ve 21 Yaş Altı Türkiye Karate Şampiyonası 11-13 Ağustos 2011 tarihleri arasında yapılacak.

Erzurum Ajans-Türkiye Karate Federasyonu Faaliyet Programı’nda yer alan ve Konya’nın Selçuklu Belediyesi’nin ev sahipliğini yapacağı Ümit-Genç ve 21 Yaş Altı Türkiye Karate Şampiyonası 11-13 Ağustos 2011 tarihleri arasında yapılacak. Şampiyona öncesinde Erzurumlu karateciler kafile başkanı Resul Çelebi nezaretinde Konya’ya hareket edecek. Yarın akşam yola çıkacak olan kafilede Antrenör Muhammet Çelebi’de yer alacak. 24 - 26 Aralık 2010 Tarihleri Arasında Kocaeli İlinde Yapılan Türkiye Ümit - Genç ve 21 Yaş Altı Karate Şampiyonasında 10 sporcu ile tatamiye çıkan Erzurum, bu kez Konya’da 13 sporcu ile rakiplerine karşı mücadele edecek. Kocaeli’nde üç altın, bir gümüş, üçte bronz madalya elde eden karateciler bu kez Konya’da madalya ve şampiyonluk sayısını artırmak istiyor. Yarın akşam Konya’ya hareket edecek olan kafileye Karate 7. Bölge Temsilcisi ve Milli takım antrenörü Ahmet Çelebi’nin ise Konya’da dahil olacağı belirtildi.

Erzurum Gençlikspor Kulübü ve Çelebi Spor’dan karatecilerin oluşturduğu kafile büyük ümitlerle Konya’ya çıkarma yapmaya hazırlanırken, sporcular Konya yolculuğu öncesinde başarı sözü vererek, tatamiye şampiyonluk parolası ile çıkacaklarını söylediler.

Antrenör Muhammet Çelebi, Konya’nın Selçuklu ilçesinde yapılacak olan şampiyona sonrasında Ekim ayında Malezya'da yapılacak olan Dünya Şampiyonası için Milli Takım Seçmeleri yapılacağını belirterek, bu anlamda Türkiye Şampiyonasına çok büyük bir önem vererek, hazırlandıklarını söyledi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.