Bölge Haber Girişi : 12 Mayıs 2011 16:47

Erzurum'lu kareteciler Rize yolcusu!..

Erzurum'lu kareteciler Rize yolcusu!..
Erzurum Gençlikspor ve Çelebispor Kulübünde karate yapan sporcular, yarın Rize'ye gidecek.

Erzurum Ajans-Erzurum Gençlikspor ve Çelebispor Kulübünde karate yapan sporcular, yarın Rize’ye gidecek. Türkiye Karate Federasyonu 2011 Yılı Faaliyet Programında yer alan Kulüplerarası Büyükler Türkiye Karate Şampiyonası müsabakaları yarın Rize’de başlıyor. Müsabakalara Erzurum Gençlikspor Kulübü ve Çelebispor Kulübü’nden toplam 14 karateci Rize’ye gidiyor. Antrenör Ahmet Çelebi yönetiminde Rize’ye gidecek olan karateciler şampiyona öncesinde iddialı olduklarını açıklayarak Şampiyon Kulüpler Kupasına katılmayı garantileyerek Erzurum’a döneceklerini söylediler.

ÇELEBİSPOR MADDİ SORUNLARINI AŞAMADIĞI İÇİN İSPANYAYA GİDEMEMİŞTİ

Rize’de yapılacak olan Kulüplerarası Büyükler Türkiye şampiyonası Erzurumlu karateciler için büyük bir önem taşıyor. Geçtiğimiz yıl Çelebispor Kulübü Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupasına katılmaya hak kazanmasına rağmen, maddi sorunları çözemediği ve sponsor bulamadığı için İspanya’ya gidememişti. Çelebispor, bu kez Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası Müsabakaları’nın haziran ayında Ankara’da yapılacak olması nedeniyle bir hayli iddialı, karateciler, “Ülkemizde yapılacak olan Kulüplerarası Avrupa Şampiyonası’na katılacağımıza inanıyoruz” diye konuştular.

Çelebispor kadar Erzurum Gençlikspor Kulübü’nün karatecileri de Türkiye Şampiyonasına iddialı gidiyor.

Antrenör Ahmet Çelebi, “Erzurum olarak ki iki takımla Ankara’da yapılacak olan Kulüplerarası Avrupa Şampiyonası biletini alacağımıza inanıyorum. Karatecilerimizin form durumu şampiyonluk için bizleri ümitlendiriyor” diye konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.