Spor Haber Girişi : 25 Eylül 2012 11:30

Erzurumlulara Curling daveti

Erzurumlulara Curling daveti
Buz pateni federasyonu yönetim kurulu üyesi Murat Akın'dan Erzurumlulara curling daveti.
Erzurum Ajans-Türkiye Buz Pateni Federasyonu’nun ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olan Avrupa Curling Şampiyonası C Klasmanı ve Mix müsabakaları öncesinde bir açıklama yapan Türkiye Buz Pateni Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Murat Akın, müsabakaları izlemeye tüm Erzurum halkını davet etti. Akın, Türkiye’nin ilk ve tek curling salonu olan Milli Piyango Curling Arena’nın tribünlerinin dolmasını istedi.

30 Eylül-10 Ekim tarihleri arasında Erzurum Curling Arena'da düzenlenecek olan şampiyona için 27 ülkeden 30 takım, 300 sporcu ile antrenör ve idarecilerle toplam 450 kişinin Erzurum'a geleceğini belirten Akın, “Bu büyük curling şöleninde en büyük arzumuz Erzurumluların salonun tribünlerini doldurmasıdır. Tribünler dolu olduğu sürece, büyük organizasyonlar ilimize verilmeye devam edecektir” diye konuştu. Akın, müsabakaları izlemeye gelecek olan spor severlere Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün battaniye dağıtacak olmasının da sevindirici olduğunu belirterek, GHSİM Müdürü Fatih Çintimar’a teşekkür etti.

MİLLİLER ŞAMPİYONAYI BEKLİYOR


Erzurum’da Antrenör Fatih Ağduman yönetiminde uzun süre kamp yapan Curling Milli Bayan ve Erkek takımları çalışmalarını tamamladı. Geçtiğimiz günlerde kampı noktalayan Milli Curlingçiler, Avrupa Curling C Klasmanı ve Mix müsabakalarını n başlamasını beklemeye koyuldu. Milli Curlingçiler, şimdiden büyük şampiyonaya hazır olduklarını belirterek, hedeflerinin klasman yükselmek olduğunu söyledi. Milli Curlingçiler, “Erzurum’da yapılacak olan büyük turnuvaya hazırız. Amacımıza seyircinin desteği ile ulaşacağımıza inanıyoruz” diye konuştular.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.