Bölge Haber Girişi : 14 Ocak 2010 04:07

Erzurumspor'da işler yine çıkmaza girdi!..

Erzurumspor'da işler yine çıkmaza girdi!..
Erzurumspor'un yaşatılması yönünde alınan karar doğrultusunda oluşturulan komite, ikinci gün çalışmalarını da tamamladı. Ancak henüz somut hiç bir sonuç ortaya çıkmadı.
Erzurum Ajans-Erzurumspor’un yaşatılması yönünde alınan karar doğrultusunda oluşturulan komite, ikinci gün çalışmalarını da tamamladı. Pazartesi günü Vali Sebahattin Öztürk’ün makamında toplanan komite dün ise Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler’in makamında biraraya geldi. Toplantıya ETSO Başkanı Lütfü Yücelik, eski başkanlardan Cemal Polat ile ASKF Başkanı Selahattin Codur’un katılmaması dikkat çekerken, üç isme de toplantının yeri ve saati hakkında bilgi verilmediği öne sürüldü.

VERİLEN SÖZLER ÇABUK UNUTULDU

Önceki gün yapılan ilk toplantıya katılan ve yaklaşık bir saat boyunca görüşmede bulunan Tefik Özel’in, Cumartesi günkü toplantıda söylediği “Ne benim, ne de kardeşim alacağı yok. Sayın Vali, belediye başkanı isterse de, bağış bile yaparım” sözünden geri adımattığı öğrenildi. Vali Sebahattin Öztürk’ün başkanlık ettiği toplantıda, “hibe sözü”nü yerine getirmesi istenen Tefik Özel’in, “Kardeşimle görüşmeden olmaz” diyerek direndiği ve hibe sözünü yerine getirmediği belirlendi.
Tefik Özel’in ardından, komite bu kez de Bekir Ilıcalı ile temasa geçti. Vali Öztürk ile telefonda görüşen Bekir Ilıcalı’nın da 1.8 milyon TL’lik alacağının 800 bin TL’sini almayacağını ancak 1 milyon TL’lik kısmını kesinlikle hibe etmeyi düşünmediğini söylediği öğrenildi.

Hem Tefik Özel hem de Bekir Ilıcalı’nın hibe sözünden geri dönmesi, komite üyelerinin moralini bozarken, tüm hesapların da alt üst olmasına neden oldu. Yaşanan bu gelişmenin ardından Vali Sebahattin Öztürk, ETSO Başkanı Lütfü Yücelik, eski başkan Cemal Polat ve ASKF Başkanı Selahattin Codur’un katılmadığı Büyükşehir Belediyesi’ndeki ikinci gün toplantısında, amatörden 3. Lig’e takım çıkarılması masaya yatırıldığı iddia edildi.

Yaklaşık 2 saat süren toplantıya, kulüp başkanlığına talip olduğunu komiteye ilettiği öğrenilen Abdulrezzak Cellat’ın da katıldığı belirtildi. Basına kapalı olarak gerçekleştirilen toplantı sonrasında yine açıklama yapılmazken, komitenin çalışmasını bugünde sürdüreceği belirtildi. (Kaynak:Palandöken)


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.