Spor Haber Girişi : 20 Kasım 2017 11:45

Erzurumsporlu Emircan TFF'ye soruyor: Ben Kötü Çocuk Muyum?

Erzurumsporlu Emircan TFF'ye soruyor: Ben Kötü Çocuk Muyum?
Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) bir tribüne verdiği çirkin ve kötü tezahürat cezası 7 yaşındaki Emircan Deveci'yi mağdur etti.
Erzurumajans-Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) bir tribüne verdiği çirkin ve kötü tezahürat cezası 7 yaşındaki Emircan Deveci'yi mağdur etti. BB Erzurumspor'un Ümraniyespor ile olan karşılaşmasına alınmayan Emircan, "Ben kötü çocuk değilim, küfür etmedim. Beni niye almadılar" diye ağladı.

Pususla Gazetesi'nden Onur Sağsöz'ün haberine göre; Mavi-beyaz renklere tutkun olan Vali Vefik Kitapçıgil İlkokulu 2. Sınıf öğrencisi Emircan Deveci, 'tribün cezası' nedeniyle Ümraniyespor maçını izleyemedi.

400 KİŞİ ARASINDAYDI

TFF 1. Ligin 10'uncu haftasında oynanan BB Erzurumspor ? Denizlispor karşılaşmasında taraftarların çirkin ve kötü tezahüratta bulunması nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) 'tribün cezası' verdi. Geçen hafta oynanan Ümraniyespor maçında uygulanan ceza nedeniyle maça giremeyen 400 kişi arasında 7 yaşındaki taraftar Emircan Deveci de vardı.

KULAKLARINI KAPATIYORDU

Denizlispor maçında bulunduğu tribünün ceza alması nedeniyle Ümraniyespor maçında yasaklanan Emircan Deveci, karşılaşmayı izleyemeyeceğini öğrendiğinde büyük şok yaşadı. Oğlunun üç gün ağladığını söyleyen baba Engin Deveci, "Babam, kayınpederim ve oğlumla maça gitmiştik. Küfür duyduğunda Emircan kulaklarını kapatıyordu. Son maça alınmayınca çok üzüldü" dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Esra Geylan 01 Ocak 1970 02:00

    Canım benim gerçekten fanatik bir erzurumsporlu 😍😍