İlçeler Haber Girişi : 07 Mayıs 2013 13:40

Esadaş araç filosunu genişletti

Esadaş araç filosunu genişletti
Oltu'da şehirlerarası yolcu taşıma hizmeti veren Esadaş Turizm taşıma filosuna 15 adet yeni otobüs katarak ilçe merkezinde turladı.
Erzurumajans-Oltu'da şehirlerarası yolcu taşıma hizmeti veren Esadaş Turizm taşıma filosuna 15 adet yeni otobüs katarak ilçe merkezinde turladı.

Esadaş Turizm Personel Müdürü Murat Aktüylü, 48 olan filodaki araç sayılarını alınan yeni 15 adet otobüsle artırdıklarını belirterek, "Halkımızın daha konforlu ve rahat seyahat edebilmeleri için araç filomuzu genişlettik. İnternet ve çeşitli oyunlarla yolcularımız sıkılmadan yolculuk yapmanın keyfini çıkaracaklar." dedi.

Esadaş Oltu Yazıhanesi işletmecisi Sıddık Ayyıldız ise, 25 yıldır Oltu ve bölgede yolcu taşıma işi yaptığını dile getirerek, "Bölgemiz insanının huzur ve güven içerisinde yolculuk yapması için elimizden gelen her türlü gayreti gösteriyoruz. Bundan sonrada göstereceğiz." şeklinde konuştu. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.