Siyaset Haber Girişi : 08 Kasım 2015 14:18

ESAV yöneticisini gururla kurşıladı

ESAV yöneticisini gururla kurşıladı
Yaklaşık 200 araç ile konvoy oluşturan Erzurumlular Ak Parti ve Milletvekili Orhan Deligöz lehine tezahürat yaparak sevgi gösterisinde bulundular.
Erzurumajans-1 Kasım seçimlerinde müthiş bir başarı yakalayan ve AK Parti'den 26. Dönem Erzurum Milletvekili seçilen Orhan Deligöz'ü Merkezi Ankara'da bulunan ESAV (Erzurum Sosyal İktisadi Araştırma ve Yardımlaşma Vakfı ) Vakıf Genel Başkanı Veysel Karani Aksungur, vakıf yönetiminin tamamı ve Milletvekilinin dost ve yakın arkadaşları Çevre Bakanlığı ÇED izin ve Denetim Genel Müdür yardımcısı Ali Rıza Tanas, Yönetim Hizmetleri Daire Başkanı Mustafa Teyran ile TRT Program Yönetmeni Durmuş Çakır başta olmak üzere Ankara'da yaşayan Erzurumlular büyük bir kalabalıkla Esenboğa Havaalanında karşıladılar. 

Yaklaşık 200 araç ile konvoy oluşturan Erzurumlular Ak Parti ve Milletvekili Orhan Deligöz lehine tezahürat yaparak sevgi gösterisinde bulundular.

Toplanan kalabalığa kısa bir selamlama konuşması yapan Milletvekili Deligöz; "Sevgili hemşerilerim buraya kadar gelip partime ve bana göstermiş olduğunuz teveccühten dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Erzurumlu var oldukça Millet var olacak, Erzurumlu var oldukça Devlet var olacak, Erzurumlu var oldukça da inşallah partimiz başarıdan başarıya koşacaktır." dedi.

Daha sonra Millet Camisi'nde kılınan öğlen namazının ardından Kızılay Menekşe 2 Sokakta bulunan Vakıf Genel Merkezine geçtiler. Kalabalığın hınca hınç doldurduğu genel merkezde Milletvekili Deligöz herkesle tek tek selamlaşarak hal hatır sordu. Katılımdan dolayı teşekkürlerini iletti.

Burada kısa bir konuşma yapan ESAV Genel Başkanı Veysel Karani Aksungur Milletvekili Deligöz'e hayırlı olsun dileklerinde bulunarak sözlerine şöyle devam etti: " Kıymetli hemşerilerim 26. Dönem parlamento seçimlerinde Erzurum Milletvekili seçilen Arkadaşımız Orhan Deligöz Beyi huzurlarınızda tekrar kutluyor çıktığı bu kutlu yolda Allah yar ve yardımcısı olsun diyorum. Sayın vekilimiz ile vakfımızın yönetiminde 12 yıl birlikte çalıştık. Kendisini yakinen tanırız. Daha nice başarılara imza atacağından hiç kimsenin kuşkusu olmasın. Birlikte diz dize çalıştığımız vakfımızın yöneticisi arkadaşımıza bir vefa borcu olarak karşılama programı düzenledik. Milletvekili Orhan Deligöz kardeşimiz aynı zamanda vakfımızın da yöneticisi olduğu için de ayrıca gurur kaynağımız olmuştur. Kendisini yakinen tanıdığımız için onda olan yüreğin ehemmiyetini ve önemini biliriz. Müthiş bir Erzurum sevdalısı olan Milletvekili Deligöz kardeşimize memleketimize hizmet noktasında yeni imkanlar ve yeni bir fırsat doğmuştur. İnanıyorum ki hem bürokrat olarak hem de Vakıf yönetimindeyken memlekete hizmet noktasında gösterdiği performansın kat kat fazlasını meclisimizde gösterecektir. Burada Erzurum kazanmıştır. Erzurumlu kazanmıştır." dedi.

Erzurum Milletvekili Orhan Deligöz'de gösterilen bu ilgi den dolayı herkese ayrı ayrı teşekkür ederek ''Allah bize yeni bir fırsat verdi. Kıymetli başkanım Sayın Veysel Karani Aksungur beyin de dediği gibi burada kazanan Erzurum Milletvekilleri değil Erzurum ve Erzurumludur. Allah'ım nasip ederse memleketimizin bir evladı olarak hizmet noktasında elimden gelen hiçbir şeyi ardıma koymayacağım. Felsefem Erzurum, Erzurumlular ve dolayısıyla Türkiye'mize en güzel hizmeti yapmak olacaktır.  
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.