Kültür-Sanat Haber Girişi : 01 Ekim 2013 11:34

ESAV'da sertifika heyecanı

ESAV'da sertifika heyecanı
Merkezi Ankara'da bulunan Erzurum İktisadi Sosyal Araştırma ve Yardımlaşma Vakfı (ESAV) düzenlediği bir programla kursiyerlerine kurs bitirme ve başarı belgesi verdi.
Erzurumajans-Merkezi Ankara'da bulunan Erzurum İktisadi Sosyal Araştırma ve Yardımlaşma Vakfı (ESAV) düzenlediği bir programla kursiyerlerine kurs bitirme ve başarı belgesi verdi.

Çankaya Halk Eğitim Merkezi ve ESAV'IN ortaklaşa düzenlediği Halk Oyunları dalında Erzurum Erkek Barları halk oyunları kursu Esav genel merkezinde verildi. Usta öğreticiler TRT Program Yönetmeni Durmuş Çakır ve Çankaya Halk Eğitim Merkezi usta öğreticisi Ömer Kaza tarafından verilen kursa 20 kişi katıldı.

Uzun bir eğitimin ardından kursiyerler Erzurum Erkek Barlarını tüm detaylarıyla öğrendiler. Ve ESAV genel merkezinde düzenlenen törenle başarı belgelerini aldılar.
Programda Kısa bir konuşma yapan ESAV Başkanı Veysel Karani Aksungur; Vakıf olarak Önceliklerinin Erzurum Kültürünü korumak , kollamak, ve gelecek nesillere de en güzel şekilde aktararak devamını sağlamak olduğunu belirtti.

Aksungur Kursiyerleri tek tek kutlayarak başarılarının devamını diledi..
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.