Kültür-Sanat Haber Girişi : 05 Ekim 2012 15:30

Eski kitaplar Erzurum AVM'de hayat buldu

Eski kitaplar Erzurum AVM'de hayat buldu
Erzurum AVM, 18 Haziran-30 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirdiği Sosyal Sorumluluk Projesi ile eski kitapları toplayarak okul kütüphanelerine kazandırdı.
Erzurum Ajans-Erzurum AVM, 18 Haziran-30 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirdiği Sosyal Sorumluluk Projesi ile eski kitapları toplayarak okul kütüphanelerine kazandırdı.
Sosyal Sorumluluk bilinci içinde her geçen gün adını farklı projelerden söz ettiren

Erzurum AVM, 18 Haziran - 30 Eylül 2012 tarihleri arasında “ Kitapların Erzurum AVM’de Hayat Bulsun “ sloganıyla alışveriş merkezinin içinde belirli noktalarda konumlandırdığı kutularla eski kitapları topladı.

Halkın hizmet merkezi haline gelen Erzurum AVM, topladığı kitapları Palandöken İlçe Kaymakamlığı ve Palandöken İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün belirlediği Hüseyin Avni Ulaş Anadolu Lisesi ve Yıldızkent İMKB İlköğretim Okulu kütüphanelerine bağışladı. Kütüphanelere uygun olmayan kitaplar ise geri dönüşüm firmaları aracılığıyla geri dönüşüme kazandırıldı.

Breeam Sertifikasına sahip ilk alışveriş merkezi olma özelliğine sahip , açılışından bugüne kadar gerçekleştirmiş olduğu gerek sosyal sorumluluk projeleri gerekse kaliteli hizmet anlayışıyla misafirlerine sunduğu sadakat programları ile adını uluslararası arenada da duyurmayı başaran Erzurum Alışveriş Merkezi Müdürü Kemal Ünal; “Günümüzde kitapların yitirdiği öneme dikkat çekmek ve geleceğimiz olan çocuklarımıza böyle anlamlı bir proje ile destek vermekten çok mutluyuz. Bizden talep edilen veya yardımcı olabileceğimizi düşündüğümüz eksiklikleri farkettiğimiz an böyle projeler üretmeye ya da üretilen projelere destek vermeye hazırız. “ dedi.

ERZURUM AVM

21 Ekim 2009 tarihinde kapılarını ilk kez ziyaretçilerine açan Erzurum’un ilk ve tek alışveriş merkezi Erzurum Alışveriş Merkezi, bugüne kadar 20 milyonu aşkın ziyaretçiyi ağırladı. Dünyaca ünlü mimarlık firması Chapman Taylor ve RedevConcepts tarafından şehrin yerel mimarisi göz önünde tutularak tasarlanan Erzurum Alışveriş Merkezi, aynı zamanda Türkiye’nin uluslararası yeşil bina standardı BREEAM Sertifikası’na sahip ilk binası ve sertifikalı ilk yeşil alışveriş merkezi olma özelliklerini taşıyor. Erzurum AVM, açıldığı ilk günden bu yana her geçen gün gerek Erzurum halkı gerekse de çevre iller için alışveriş deneyimini keyfe dönüştürmeye devam ediyor. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.