Spor Haber Girişi : 20 Şubat 2012 12:42

Eskrimciler il birinciliği için yarıştı

Eskrimciler il birinciliği için yarıştı
Yıldızlar ve Minikler Eskrim İl Birinciliği Müsabakaları yapıldı. Müsabakalarda başarılı olan sporcular Erzurum’u Türkiye Şampiyonası’nda temsil edecek.
Erzurum Ajans-Yıldızlar ve Minikler Eskrim İl Birinciliği Müsabakaları yapıldı. Müsabakalarda başarılı olan sporcular Erzurum’u Türkiye Şampiyonası’nda temsil edecek.
E
skrim Federasyonu Faaliyet Programında yer alan, Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Minikler ve Yıldızlar Eskrim İl Birinciliği müsabakaları Pazar günü Yakutiye Spor Salonu bünyesinde bulunan Eskrim Salonu’nda yapıldı. Yarışmalara erkeklerde 15, bayanlarda da 16 sporcu katılarak, il biricisi olabilmek için ter döktü. Mehmet Ali Dayanç, Burak Dayanç, Zafer Seyhan, Neslihan Kaya ve Murat İpek’in hakem olarak görev yaptığı müsabakalar oldukça zevkli ve çekişmeli geçti. Eskrim İl Birinciliği müsabakalarından sonra il birincisi olan sporcular belirlendi. Aynı zamanda İl Temsilcisi olan Genç Milli Takım Antrenörü Mehmet Ali Dayanç, Erzurum’da birinci olan sporcuların Eskişehir’de yapılacak olan Yıldızlar Türkiye Eskrim Şampiyonası ve Ankara’da yapılacak olan Minikler Uluslararası Çocuk Kupası’nda mücadele edeceklerini söyledi. Dayanç, “Eskrim il birinciliği maçları çok çekişmeli geçti. Burada il birincilerini belirledik” dedi. Müsabakaların ardından dereceye giren sporculara madalya verildi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.