Bölge Haber Girişi : 27 Ocak 2010 01:26

Eskrimciler olimpiyat için ter döküyor!..

Eskrimciler olimpiyat için ter döküyor!..
Eskrimciler Olimpiyat Merkezlerine girmek için yoğun bir şekilde çalışıyor.
Erzurum Ajans- Eskrim Antrenörü Mehmet Ali Dayanç yönetiminde Şükrü Paşa Semtinde yeni hizmete açılan spor salonunda çalışmalarını sürdüren eskrimcilerden büyükler kategorisinde yarışan sporcular Aksaray’a gitti.

Olimpiyat Merkezleri seçmelerine katılan Erzurumlu eskrimciler başarılı olmanın yollarını arıyor. Yıldızlar ise 6-7 Şubat 2010 tarihlerinde Bursa’da yapılacak olan müsabakalara bileniyor. Antrenör Mehmet Ali Dayanç sporcuları ile yakından ilgilenirken, Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar ile sporcuların aileleri de çalışmaları yatkından takip ederek sporculara moral aşılıyorlar.

Dayanç, “İnşallah Olimpiyat Merkezlerine sporcu vereceğiz. Şu anda bunun için yoğun bir tempoda çalışıyoruz. Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Fatih Çintimar’ da bizim en büyük destekçimiz. Yeni açılan spor salonunda bize çok iyi bir çalışma ortamı oluşturdu.” diye konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.