Spor Haber Girişi : 21 Temmuz 2012 13:15

Eskrimde Milli sevinç

Eskrimde Milli sevinç
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Eskrim Antrenörü ve aynı zamanda Genç Milli takım antrenörü Mehmet Ali Dayanç yönetimindeki eskrimciler çok çalışmanın ve başarının semeresini Milli takıma seçilmekle gördü.
Erzurum Ajans-Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Eskrim Antrenörü ve aynı zamanda Genç Milli takım antrenörü Mehmet Ali Dayanç yönetimindeki eskrimciler çok çalışmanın ve başarının semeresini Milli takıma seçilmekle gördü.
Erzurum Gençlikspor’un iki yıldız eskrimcisi Ayşe Eda Tarakcı bayan epe dalında, Burak Söğüt ise erkek epe dalında Milli takıma seçilmeyi başardı. Yurt dışındaki tüm uluslar arası yarışlarda ve şampiyonalarda ülkemizi temsil edecek olan iki Milli eskrimciye Antrenör Mehmet Ali Dayanç da eşlik edecek. İki sporcu bir yıl boyunca müsabakalara ve kamplara Antrenör Mehmet Ali Dayanç nezaretinde katılacak.

DAYANÇ İLE GELEN BAŞARI

Eskrim İl Temsilciliği görevini de başarılı ile yapan Antrenör Mehmet Ali Dayanç’ın Erzurum’da antrenörlük görevine başlaması ile birlikte eskrimde önemli bir aşama kaydedildi. Birkaç yıl öncesine kadar sadece ismi bilinen eskrimde Erzurum artık şampiyonluk sevinçlerinin yanı sıra Milli takıma sporcu vermenin de gururunu yaşıyor. Antrenör Mehmet Ali Dayanç, kısa sürede elde ettikleri bu başarılı çıkışta, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar’ın da büyük rol oynadığını belirterek, “Biz Müdürümüzün destekleri sayesinde bu başarılara ulaştık, Biz ne zaman kendisinden destek istediysek, hiç boş çevirmedi ve bizim için başarılı olacak bir çalışma ortamı oluşturdu. Bu yüzden de başarıyı yakaladık. Bize destek olan sporcularımızın ailelerini de kutluyoruz” diye konuştu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.