Spor Haber Girişi : 15 Mayıs 2012 16:30

Eskrim'de üçüncülük sevinci

Eskrim'de üçüncülük sevinci
Erzurum Gençliksporlu Fatmanur Söğüt, geçtiğimiz hafta kardeşi Burak Söğüt’ten sonra bu hafta da kendisi eskrimde kürsüye çıktı.
Erzurum Ajans-Erzurum Gençliksporlu Fatmanur Söğüt, geçtiğimiz hafta kardeşi Burak Söğüt’ten sonra bu hafta da kendisi eskrimde kürsüye çıktı.
Türkiye Eskrim Federasyonu 2012 Faaliyet Proramı çerçevesinde 12-13 Mayıs 2012 tarihlerinde Antalya’da yapılan Minikler Türkiye Eskrim Şampiyonasında epe dalında Türkiye üçüncüsü oldu. Minik sporcu elde ettiği başarısı ile kardeşi Burak Sögüt’ten sonra Erzurum’a üçüncülük derecesi getiren sporcu oldu. Antrenör Mehmet Ali Dayanç nezaretinde epe yarışlarında başarılı müsabakalar çıkartarak, kürsüye çıkan minik sporcu Erzurum’a derece ile döndüğü için mutlu olduğunu söyledi. Antrenör Mehmet Ali Dayanç’ta minik sporcusunu aldığı başarılı dereceden dolayı kutladı. Aynı zamanda Genç Milli takım Antrenörü olan Mehmet Ali Dayanç, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar ile Memduh Ceyhan’ın destekleri ile bundan sonra daha başarılı derecelere imza atacaklarına inandığını söyledi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.