Erzurum Haber Girişi : 17 Mayıs 2012 19:45

ESOB'dan Bumin'e ziyaret

ESOB'dan Bumin'e ziyaret
Erzurum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB) Başkanı Rasim Fırat ve Yönetim Kurulu Üyeleri SGK İl Müdürü Hulusi Bumin’i ziyaret etti.
Erzurum Ajans-Erzurum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB) Başkanı Rasim Fırat ve Yönetim Kurulu Üyeleri SGK İl Müdürü Hulusi Bumin’i ziyaret etti.
14-20 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Sosyal Güvenlik Haftası münasebetiyle Erzurum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB) Başkanı Rasim Fırat ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Erzurum İl Müdürü Hulusi Bumin’e nezaket ziyaretinde bulundu.
Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyetini dile getiren İl Müdürü Bumin ise “Türkiye Nüfusunun tamamına hizmet sunan bir kurumuz. Vatandaşın öncelikli ve temel ihtiyacı olan sağlık hizmetini ve geleceğine daha güvenli bakabilmesi amacıyla emeklilikle ilgili tüm işlemlerini sorunsuz bir şekilde sunmaya çalışıyoruz. Toplumda sosyal güvenliğin öneminin gün geçtikçe daha da artmakta. Vatandaşlarımızın sosyal güvencelerinin olması çok önemli.” diye konuştu.
Sosyal güvencenin önemine değinen Başkan Fırat ise " İnsanın başına ne geleceği belli olmuyor. Herkesin sosyal bir güvencesinin olması şart. Vatandaşlarımız her türlü riske karşı mutlaka sosyal güvenlik şemsiyesi altında bulunmalıdırlar. Çalışmalarınızdan dolayı sizi ve tüm kurum çalışanlarını kutluyorum.” dedi.
Ziyarete ESOB Yönetim Kurulu Üyeleri Hanefi Topcuoğlu, İshak Karslıoğlu ve Fatih Çiftçi de hazır bulundu. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.